Prijava
   

Copor lutalica

Psi svih rasa (uglavnom mesanci) koji se drze u grupi, laju kad im dodje, napadaju kad im se cefne. Kad se pojave radnici iz Zastite, razbeze se glavom bez obzira. Svakim danom su sve brojniji, jer kucni ljubimci ne prezaju da se odmetnu u razbojnike,jer od uvek sanjare da trce slobodno dok im vetar produvava genitalije. Uvek su gladni i iritantni.

Zena prenatrpana kesama, vracajuci se sa pijace, razmislja o rucku koji ce da kuva. Iznenada zacuje se jedan lavez, pa jos jedan, i uskoro topot brojnih sapa koje besno kidisu na doticnu. Zena vidno uplasena pocinje da mlati kesama i uzvikuje:
-MARS!MARS!MA MARS!
Posle samo pola minuta, psi odlaze poneseni novim izazovnim, prenatrpanim stvarima, prolaznikom. Zena tesko disuci hvata se za grudi, preplasena na smrt ostaje da skuplja sadrzaj pocepanih plasticnih kesa po ulici.

Komentari

Nisu se ljubimci odmetnuli nego ih vlasnici ostavljaju po prigradskim naseljima. Jednostavno ih izbace iz kola na ulicu. Licno sam videla mnogo puta. -

u mestu gde ja zivim kucici sami beze da bi bili u coporu sa lutalicama. svaki dan ih je vise. a bila sam i napadnuta vise puta. mozda ne razumes. nema veze.