Prijava
   

Čovek sa srca dva

Lola koji živi dvostruki život, normalno kad je ljubav u pitanju. U kombinacijama devojka-devojka, žena-devojka a neretko i žena-žena. Istina, za poslednju kombinaciju treba imati malo više para. Dosta više zapravo ali je moguća. Odma da kažem da pare nisu presudne ovakvom čoveku. Mora da se rodi za to i da bude igrač. Ni jedna kombinacija ne sme da trpi ili da bude zapostavljena, deca pogotovo ako ih ima naravno.
Ako se uhvatiš u kolo sve mora da se postigne ili je bolje da se ne počinje sa ovim izazovom, nije naivno. Rizik je preveliki, kockaš se sa porodicom i svaki minut si u opasnosti da ti greškom zazvoni telefon ili stigne poruka i sve izgubiš i ostaneš sam ko pustinjak. Može se izvući neko poređenje sa drogom, kad jednom počneš kraja nema a osećaj je jebeno dobar.
Ovo nije ispravno da se razumemo, treba voleti i biti veran jednoj osobi ceo život i nikako ne pokušavajte kod kuće nešto od gore navedenog.

- Čovek sa srca dva, verujte to sam ja. Ili nisam. Kako žena kaže zapravo.

Komentari

Ne znam, Kaunt te pomenuo.

Odabraću ti ovo, ako kolege ne čekiraju pre.
U omaž Seksplenejšnki

Lol Kaunte, omašio sam jebeni komentar malopre hahaha

Provalih i ja omašku. Neka.

Dešava se i pametnijima :-(

Kao Vukajlijaš sa jednim srcem, ali tri testisa, veoma sam potentan i jebao sam preko 350 devojaka i dve ovce i mogu reći da je održavanje paralelnih veza nešto u čemu smo mi alfa-mužjaci veoma vešti. Važno je samo da se emocinalno ne vezuješ, jer to rade gama-muškarci koje dronljulje omađijaju i navlače im papuče, taj simbol nemuževnosti. ;)

Vals, ja sam posle 17 prestao da brojim. Svaka čast majstore.

Nikako bez patofni na ladne plocice!

Ovo nije ispravno da se razumemo, treba voleti i biti veran jednoj osobi ceo život

Awwwwww
*

Jel si živa dan ti jebem?

Sovim sto je seksplenejsn citirala si usro potencijalno vrhunsku definiciju.

Moro sam brt, bilo puno žena online. Znaš da ne mislim tako