Prijava
   

crnci na grckoj plazi

Kao musice u spajzu. Oblecu ljude zujeci nesto, napadaju ljude naocarama, tetovazama, slikama, djindjuvima, haljinama, relikvijama, fosilima, lukovima, cupovima, bubnjevima, slanom vodom...
Nema odbrane, jedino da se pravis mrtav pa da ti ne pridju. Grcima ostavili samo krofne, iz svega ostalog ih izbacili, a ironija je da ti od svega toga eventualno trebaju krofne. Shodno tome grci idu i vicu: FRESKO LOKUMADES, ELA FRESKO!!!!! Ponekad i na Srpskom, pa im posao ide, a crnje kolko god da nude nista ne prodaju. Mogu se videti uvece u gradu, isto prodaju drangulije...

(ja na plazi, poseko nogu, prilazi crnac)
-Hej men, vona baj glasez?
-No. Thanks.
-Kamon men, itz chip, gud prajs!
-No!
-Kamon, yu lajk?
-NO!
-Yu nou, yu vont it!
-NE I MRS U PICKU MATERINU!
-... Van juro.

Komentari

FRESKO LOKUMADES, ELA FRESKO!!!!!

Bravo, pluščina

a, kazu i: KROFNE,KROFNE,KROFNE,KROFNE,SUPER KROFNE!

dobre krofne,super krofne
+

jebli ih lokumadesi.......2 jura komad a zubi da ti poispadaju koliko su sveži..... sve u svemu pljus za def

Oni su božja milost za plažne prodavce u Tunisu.

Pa ti ako su gori, mora da prete ljudima pomocu sablje nebili prodali nesto. Hvala na upozorenju u tom slucaju, NIKADA necu krociti u Tunis.

У Будви су, кол`ко се ја сећам, били још гори. Ако заобиђеш кувани кукуруз и оригинал Реј Бан, намештање кичме и гледање у длан не можеш сигурно.

U Grckoj domorodci prodaju kukuruz i lokumades, ali su uljudni, ljubazni, i sto je najvaznije ne napadaju ljude, ko hoce slobodno nek pridje.
A sve ostalo su crnci, osim masaza i tetovaza, to kineskinje!(imaju i crnje tetovaze, nije da nemaju), ali kineskinje samo to, vicu: TATU, MASAZ!

Neki tamo... slobodno idi. Štos u u tome da ih ne gledaš u oči. Kad se uspostavi aj kontakt, oni smatraju da ti pristaješ ne cenu robe bez da je vidiš.

pa da, isto i crnci u Grckoj, zato sam reko da se treba praviti mrtav, jer ako i dremas, ovi ce da te probude ako si okrenut ka njima.

Ne, neće sigurno.