Prijava
   

Crni sok

Nije sok vec koka kola ili neka njena jeftina kopija a naziv se koristi po celoj Srbiji ukljucujuci tu i sela i gradove.Inace to vam je i najzdravije pice koje trenutno mozete da kupite u Srbiji iako za nju matore babetine i kojekakva gologuzija pricaju da nije zdrava pa maloj deci ne daju gazirano nego 'Hello' u kojem imate sest direktnih izazivaca raka.

Kad kupite neki kao zdrav i prirodan sok obratite paznju na sastojke od kojih je PROIZVEDEN i videcete tamo recimo 'prirodno identicna aroma breskve',100 % ali ne pise sta,nektar pa prazan prostor,E xxx,100 % voce(sto ne znaci da je sadrzina unutar pakovanja napravljena od voca vec je to jeftin trik proizvodjaca i rupa u nasem zakonu o kontroli kvaliteta prehambenih proizvoda)
E zaboravio sam za zuti sok ali nema veze sve je jasno.......

Komentari

Coca-Cola is my religion.
+ naravno.

crni sok zakon i to onaj golfof ali bolji je zuti :) +

zar nije lakše da batalite sokove i gazirana pića i krenete da pijete vodu?
ko je još rekao da su sokovi zdravi, pa ni čajevi nisu zdravi.

Slažem se za žute sokove, ali ne i za koka-kolu. Koka-kola skida i rđu, ako potopiš u nju pileću džigericu - ili čak meso - u toku noći, potpuno će nestati. Možeš da proveriš i kod kuće. Ako hoćeš da ti gume na automobilu budu kao nove, ispolivaj ih koka-kolom i ostavi u toku noći. Pričao mi je drug da su to radili u vojsci s kamionima i da su gume ujutru kao nove - potpuno pocrne koliko ih razjede.
Hoću da kažem da su ta žuta sranja mnogo manje opasna od tog abraziva.

Sve je to sranje ali ocu da kazem koliko su u stvari losi gusti sokovi kad je koka bolja od njih ,a stvarno je bolja.

Ovo je super++++