Prijava
   

Crnogorska gej parada

Ako su superlativi poput najbolji, najljepši, najdičniji, najmuževniji i sl. suvišni tj. pleonazam kad se upotrebljuju pored reči Crnogorac, jer se, avaj, podrazumevaju, tako je i gej Crnogorac nešto nespojivo tj. oksimoron, a crnogorska gej parada oksimoronisanje par excellance.Manifestacija koja može da stane rame uz rame jedino sa takvim eventom kao što je jevrejska proslava Hitlerovog rođendana '44. u konc logoru "Dahau".

Verovatno će sva trojica deklarisanih crnogorskih gejeva, sveže uvezenih iz BG-a da prošeta gradom okružena sa 3 obruča od 15.000. policajaca, a omladina po Podgorici da porazbija šta god joj bude bilo palo pod ruku.

Odična prilika za korumpirano-mafijaško-lopovsku elitu da pokaže "civilizovanom svetu" kako se uporno, iz petnih žila, trudi da nas prosvetli i uvede u 21. vek, al' jebi ga kad smo mi, narod, stoka najobičnija.
Isto kao i u Srbiji.

Vazda berićeta i veselja za vladine agencije i nevladine organizacije, "nezavisne medije", crkve, verske sekte i slične štetočine čiji je micelijum duboko ukorenjen u đubrištu bede koju redovno zađubruju svojim parazitarenjem.

I na kraju da citiram South park:
"Getting Gay with Kids is here
To tell you things you might not like to hear
You only fight these causes 'cos caring sells
All you activists can go FUCK yourselves!!"

Komentari

Moglo je i bez citiranja jebenog South Parka,svejedno sićplu od mene.

Al' jebiga, kad me neki dukatlija ishejtova... :)
Ma neka, slobodno mi lupajte hejt, ne prijavljujem više nikoga, a što se tiče negativih komentara i oni su više nego dobrodošli-ne hejtujem nikoga iz sujete, niti sam ikad...

Evo tebi jedna pluščina samo takva.