Prijava
   

Crtać "Zmajeve Kugle", čuje se i Goku

Krik očajnika, odgovor u vidu vapaja. Odlučuješ da se osamiš, da malo izluftiraš mozak, sjebali su ti dan u firmi, šef ti srezao platu na 250€, drugi šef te jaše za gluposti a pripravnici su debili, dolaziš u prazan stan, nema nikoga, sve je tako turobno danas. Ali ti ne želiš da se predaš, navlačiš trenerku, uzimaš i-pod, mp3 plejer, vokmen, telefon, svejedno, stavljaš sluške na uši, puštaš omiljenu ziku i izlijećeš iz stana. Idemo sada dva kruga oko grada, da odlutaju misli.
U malom gradu neizbježno je sresti poznata lica. Jednostavno ne možeš proći a da te ne startuje neki smarač. A ko god da te vidi sa slušalicama u ušima priupitaće te – A ŠTA TO SLUŠAŠ….

G: DEEEEEE SI, JOVOOO! A gde žuriš, bato, bre? Hahaha
J: Zdravo, Gagi.
G: A šta to slušaš, leba ti?
J: Crtać ‘Zmajeve kugle’, čuje se i Goku. Svakog trena očekujem i Krilina da se priključi.
G: A? Kakav crtać?
J: Zmajeve kugle.
G: Ne shvatam te.
J: Izvini, Gagi, al’ ni ja ne shvatam zašto svako ima poriv da pita šta neko sluša čim vidi slušalice. Zar nisu za to izmišljene – da drugi ne čuju šta ti slušaš?
G: Al’ j.…ja….Nisam mislio ništa loše...
J: Pazi, Gagi, nisi ti loš momak, al’ stvarno me nerviraju takva pitanja. I ne, neću na pivo, ne pijem pivo. A neću ni na kafu, trenutno mi se ne ćaska o kladionici, o karburatorima za Golf, niti o tome kako ste ti i tvoj strikan Mlađo pokrivali kuću pa se napili i Mlađo spao sa krova i jedva živ ostao. Trenutno mi treba samoća i svjež vazduh. Kontaš?
G: K..kontam.
J: Aj’ zdra’o.
G: Z…zdravo.

Komentari

ладно смо исти стих одабрали :)

A šta ćeš drugo, jedino je ovo normalno :D

Sviđa mi se... Dovitljivo. +

Defka bi mogla da se zove i nadrkanost xD

Žuta minuta?
+++

Честитам на фер борби. :)