Prijava
   

Crvenkapa

Potresna priča.

Keva živi u šumi, ima ćerku dronfulju najveću, koja se potajno već duže vreme vata sa Bakijem, šumarom. Htela žena jedno pre podne da obiđe stara-majku koja je imala kuću tu blizu, preko brda. Put do bakine kuće bio je asfaliran. Normalan. Sasvim običan za seoski put kod nas. Međutim ova Crvenkapa dronfulja se seti da kao bude fina i uzme da odnese ručak, a usput svrati do Bakija koji je krao državnu šumu, malo dalje od glavnog druma. Krenu ona putem zatim, uđe u šumu. Ide ona ide, ptice cvrkuću ona peva "Ja sam kurva mala džiberu sam dala" i odjednom šušnu žbun. Kad iza žbuna Vuk se uštekao, ušiva čarapu čo'ek, ide zima, žena ga ostavila i čopor mu pobego. On onako gladan, nikakav k'o cigan ispred pozorišta, pita Crvenkapicu da mu da neki dinar ili nešto iz korpe.Crvenkapica mu opsova milosnu majku onako kurvinski. Vuku je to jako teško palo jer ga je keva sama podizala i on je bio mnogo vezan za nju, dok je nije pojeo kad je udarila zima. Vuk razjaren onim što je čuo poče da juri kurvu.Nije bio mnogo brz pošto je bio jako gladan, a crvenkapa uhranjena dugonoga kurva brzo je trčala. Spustila se na drum jer joj je tu bilo lakše da beži i krenu trkom ka bakinoj kući. Uđe u kuću, dok je vuk jurio za njom. Ona mu ona zalupi vrata ispred nosa. Vuk kuc, kuc, baba reče "ko je"?Vuk se razdra "Ja sam, mamu vam jebem, otvaraj oću da ubijem kurvu". Baka skinu dvocevku sa zida reče vuku da gvirne kroz špijuna, on gvirnu, ona opali, posle dođe i šumar da utvrdi da je ovaj Vuk stvarno mrtav i svi zajedno sedoše da popiju kafu i da se dogovore oko procenta koji uzima šumar kada proda Vukovo krzno.

Šta da vam radim deco, tužno ali istinito.

Komentari

jeba' si mi majku sad sa ovim :D

genijalno! :D

Realnija verzija to je sigurno!

JAOOJ KIDAO SAM SE!!!
kad ono vuk usiva carapu xDDDDDDDDDDDD

pojenta ove vrlo poucne basne je dont kil kojotiz i vukove

Čopor pobego... :)

otvaraj, ocu ubijem kurvu!!! ahahahhahaha

Ali pojeo je kevu preko zime?!Daj snimi film o tome :D

Genijalno! :D
haha. a dobra je stvarno. :D

HAHAHAHAHAHHA! :D Omiljena i + :)

kao sto rece orko "Ništa posebno -"

konacno malo kreativnosti :)

Kome se ova prica svidela neka procita ovo
http://vukajlija.com/pepeljuga/187228

Ja sam izbrisao jer je bilo predugacko. Ko je dokon neka se zabavi, procita.

Culle.haha aka Anderson. :)

Andersen, Luli, stoko nenačitana!

Culle ja pročitao i jednu i drugu i palčovao...a što si brisao bila je odlična?

Jeste znam.Imala je 10 omiljenih i bila je na prvoj strani.Ali je bilo pored nje "pravih" definicija koje su vise zasluzile da se nadju na naslovnoj pa nisam zeleo da ih ova kojim slucajem pretekne. Nema veze.Prica je tu.Nije je fakticki tu.Samo sto se ne ocenjuje.Meni je to dovoljno.Uradio sam nesto kreativno.Sad plus, minus, koga briga...

Nije fakticki izbrisana*

ja je kopirao kod neke moje u komentare..link...tako da je meni tu...:))

To ti kazem. A i pisali smo neke kolektivne i bacali na groblje ali surovi nije hteo da nas ubaci u zvanicne "oplemenjivace" groblja.Kaze morate da izbrisete nesto dobro, da vam bude zao kad izbrisete.Evo, dao sam doprinos.(: