Prijava
   

Crveno Crna Zastava

Zastava koja oznacava Anarho-Sindikalizam.Crna boja je Anarhija a Crvena boja Komunizam.

Komentari

колико корисних информација на једном мјесту...

Vala bash ...i ti anarhisti marginalna pojava ima ih 20 u celoj srbiji ....a shta god da urade to ce biti udarna vest na B92.....

od tih 20,19 ih je sa treceg sprata filozofskog fakulteta ,odeljenje sociologije...jer su svi zaboga procitali jednu marksovu knjigu i jednu če-gevarinu knjigu imisle da su nove vodje revolucije...sve je lepo opisano u filmu "Kako sam sistematski uniste od strane idiota"

Pjer ja nisam student pa sam Anarho Sindikalista.

Ha,hahahahahahahahah ZycloN!!!!!

Molim te bez vredjanja,svako ima svoje politicko misljenje.Mlad sam i moje vreme tek dolazi.

Crno-crvena koalicija, hm... čudan si mi ti. Ako komunizam i anarhija idu jedno uz drugo, onda jebiga. Sa takvim stavom, tvoje vreme nikada ni neće doći. Uostalom, koga je briga za napaljene istripovane anarhiste? To se starije pubertetlije i friški post-adolescenti igraju kada im je dosadno.

Upravo tako ZycloN....a i obično je kontra-diktorno to što su i šta predstavljaju(bar u našoj zemlji,zanemarimo grčku)....Obično su mamini i tatini sinovi sa Dorcola koji imaju para za najnoviju kreaciju marame sa nekim udarničkim motivom,a vamo predstavljaju radničku klasu itd.Vec godinama nista ne moze da se postigne studentskim protestima za manje skolarine i bolje uslove studiranja ,jer nam upravo takvi likovi vode proteste i predstavljaju studente....I to sve rade radi sopstvene samopromocije za buduce politicko angazovanje.

Prvo procitajte doktrinu anarhizma (ne "anarhije"), pa sa te tacke govorite o tom (a)politickom opredeljenju! Ovako to izgleda kao suvoparno blebetanje osobe koja nije u stanju (ili se prepusta liniji manjeg otpora) da stane uz neki stav, te tako napada marginalce, na osnovu drustvenih stereotipa. A sto se tice asi-a i njihovih snobova, potpuno se slazem sa vama...

Могша побеђује у дискусијама! ТО!