Prijava
   

Da sam ja vlas’ u ovo selo

Vrhunski spust na izlaganje neke osobe koja drži slovo o nečemu za šta je stručna koliko i Pižon za vođenje reprezentacije, na izlaganje uverenja koja se kose sa zdravim razumom i logikom ali u koje ta osoba veruje više nego Deretićevi sledbenici u njegovu stručnost. Ovom rečenicom ubacujemo šaljivu konotaciju u „ozbiljnu diskusiju“ na koju će sagovornik gledati kao na podršku njegovom izlaganju i shvatiti to kao šalu i završiti svoje izlaganje srećan jer je, jelte, naišao na nekog sa kim deli isto mišljenje. Idealna rečenica da se izbegne konflikt sa maloumnim likovima i prekine diskusija (čitaj monolog) koja ne vodi nikuda. Uz ovu rečenicu obavezno ide nastavak u vidu podrške prethodnom izlaganju, jer bez obzira što se sa tim slažemo ko i sa postojanjem Kursadžija, ne želimo da ulazimo u bilo kakav vid rasprave sa prinudnim sagovornikom. Kad već nisi imao sreće da izbegneš budalu a previše si kulturan da ga napušiš na keca ili to jednostavno ne bi bilo pametno, onda gledaj da što manje vremena provedeš sa istim i da ga odjebeš na finjaka a da on toga ne bude svestan.

- Eeee matori pa gde si nema te sto godina?
- Ej, evo me brate.(u tri pičke materine samo si mi još ti falio)
- Šta ima tebra, ribe neke, ovo ono? Zezanje, bleja?
- Ma jok brate tražim posao, nema se kinte a i pičke ni za lek.( šta tebe svrbi kurac šta ima, samo što tebi neću da kažem)
- Ma stisla kriza matori, znam kako je.
- Pa taj raduljica brate, šta da ti pričam. (znaš moj kurac klošarčino, lezileboviću jedan)
- Ma da ti ja kažem za sve to je kriv DS i masoni njihovi, prodaše Srbiju za male pare. I ova Amerika, usta ih jebem, mrze nas bre što smo stariji narod, nebeski bre. Jevreji smrdljivi lopovčine, što ih firer nije sve satro, majku im njihovu.
- Jašta brate, kapiram te u potpunosti. Nego znaš žurim brate....(ajd odjebi više morončino)
- Ma saću ja brzo, nemaš brige. I kažem ti, mrze nas pravoslavce evo i braću Grke uništiše usta ih kapitalistička jebem. Sve bi ja to na lomaču brajko moj pa da viš onda ko kosi a ko vodu nosi.
- Mudro zboriš brate,neg...(aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
- Nego šta brate, pa jel ti znaš da smo mi Srbi na dvoru viljuškom boc a Švaba rukama, usta ga bre jebem.
- Ma brate kapiram, pa ja da sam vlas' u ovo selo ja bi sve to pobio, sve to ista govna brate. Uzmeš pušku, pobiješ govna i gotova stvar hehe!(valjda će sad da prestane jebo ga otac ludi)
- Hahhahaha pa taj rad matori, vidim da se kontamo. Dobar si ti uvek bio. Vodim te jednom na predavanja Deretića obavezno!
- Važi se matori, nemaš brige aj pa se čujemo.(napušiš mi se kurčine i ti i Deretić, jebo dan i sat kad sam te sreo) Žurim sad, inače smo mogli još da se ispričamo.(ucrvljaj se govedo)
- Aj vozdra, drago mi je što smo se videli!
- I meni brate. (ugini bre čobane, što te bus ne zgazi) Viđemo se, evo mi ga bus.

Komentari

То ти неки ортак, ТутанКамон?:) Добра!
+++

Фала :)

То ти неки ортак, ТутанКамон?:)

Ако мислиш на пример јок, налупетао се, мада сам слушао неке ликове како слично серендају :Д

Шта знам, к'о пита не скита:Д

Вазда било :Д

Јеботе, колика дефиниција. А онда ја мислим да је моја последња дуга. Еее... :) ++

Фала Гавро жив био :)

Јеботе, колика дефиниција. А онда ја мислим да је моја последња дуга. Еее... :) ++

Каци неозбиљна лололо
Не мож да буде претерано дугачка сам много кратка лололо

Браво, Камени, сазреваш полако, одлична ти је ова... Мада, то сам још некоме рекао, некако ми плеоназам мало дође ово у заградама, преобјашњава, а онда се мало губи драж. Но, то је једина замерка на ову дефку. +++

рукама уста га бре јебем

Додај само предлог овде.

Фала Бркатићу :)

сазреваш полако, одлична ти је ова

Па написао пар неких гована у задње време па реко да се уозбиљим мало.

Неки дан сам прочит'о нешто слично, исто овако дугачко, исто неки лик смара, ал' није иста тема.