Prijava
   

Dala bi, al' nema kome

To je sindrom devojaka koje se same pojavljuju u teretani i švrljaju pored sprava koje ni jedna devojka u istoriji čovečanstva nije koristila, kao što su benč klupica ili militari pres. Ove devojke ćete prepoznati jer imaju ganc novu fensi trenerčicu, usku i od lasteksa - podrazumeva se, i majicu neke nežne boje, pretežno pink, na kojoj nema ni traga od znoja. Đana joj je zagorela, pa tako ni kriterijumi ne mogu da joj budu previsoki. Dala bi i onom nabildovanom bolidu u sivoj siledžijki kome je kosa opala od steroida, a i onom metroseksualcu koji sam uklanja dlake na obrvama i grudima i daje prednost definiciji u odnosu na masu. Kada joj se neki lik, koji još nije postao impotentan od hemije, približi - ona se pravi da isteže zadnju ložu i klima glavom u ritmu Rijane koja dopire iz slušalica njenog fensi Ajpoda.

Bilder: Ćao mala, ti si nova?
Riba: Da, snalazim se polako... a ti? Po tim mišićima se vidi da nisi nov?
Bilder: Haha, pa i nisam, masovni treninzi već godinama.
Riba: A koliko dižeš iz benča? (To je prvo pitanje svakoga ko nema pojma o teretani u razgovoru sa nekim ko ide u teretanu)
Bilder: Pa mogao bih dve takve kao ti da dignem...
Riba: Zar ti ne bih bila ja dovoljna? Mislim, treba te gromade od mišića i opustiti...
Bilder: Ok, vodim te na piće, samo da uradim još leđa i biceps...

Komentari

глупост.. Шта си испричао, причу?
ја мислио да је дефиниција..

Ti mislio? Ma daj...

Ovo je, zapravo, jako dobro. +*

Plus, ali svako ko ide u teretanu zna da se ledja i biceps ne rade u istom danu :)

Brate,od mene pluscina.....istina je sve ovo sto si napisao....Uxxa91,ovo sto ti kazes za biceps i ledja,to kako za koga,ja idem u teretanu i mogu da ti kazem da neki od najjacih rade celi gornji trup po treningu...

Sve istina, i bog poživeo ovde pomenute gospođice! Čine obitavanje po teretanama, u koje se, naravno, ide samo da ne ideš na plažu otromboljen, malo podnošljivijim.

А ја се питам што се она мала јуче истеже сваки пут кад прођем ....

Баш то, познајем једну риђу такву :)
+