Prijava
   

Daleko ti lepa kuća

Igra reči kojom opisujemo lokaciju velelepne nekretnine, koja se, silom prilika ili zahvaljujući urbanističkom planom nalazi bogu iza nogu. Komšiluk u kojem medved nosi poštu, a lokalni žitelji kada vide automobil iznose vodu da ga napoje.

- Brate, nemoj misliti da ne cenim to što si me pozvao u vikendicu povodom prvomajskog slavlja, ali zašto mi nisi rekao da se nalazi iza table ''Kraj sveta''? Nisam ništa rekao dok smo prelazili ona dva potoka. Pa čak mi ni prelaz preko planine nije bio težak. Ali kod činjenice da mi kažeš da je nužno da upalim baklju, uzmem štap u ruku i napunim džepove kamenjem zbog eventualnog napada medveda moram podvući crtu. Ovde bi jebeni Ber Grils umro, a Legija stranaca područje proglasila prerizičnim za obuku regruta. Ne kapiram vas buržuje, niti vašu ekstravaganciju. Koji kurac gradite kuće na mestima gde se vukovi pare? Daleko ti tvoja lepa kuća, al' ja se sad vraćam, ako budem srećan možda naletim na nekog divljeg konja pa da me odbaci do grada.

Komentari

E, jebiga, ja sam tražio pod pojmom kojim sam definisao. Neću da brišem jer sam napravio drugačiji koncept, a i naslov je drugačiji. Al' ako moderatori smatraju da je plagiranje nek obrišu. Nema ljutnje.

nisam ocijenio, samo me interesovalo ko je napisao. Thazz-e, nisi napravio drugi koncept, samo si se raspisao i zažutio. ali, ok, nema ljutnje.

Kao što sam rekao, neću da brišem. Neka moderatori odluče. Postoji milion definicija sa sličnim naslovima. I da, jesam napravio drugi koncept.

Nemoj da ga vadim iz gaća.
I got 99 problems, but paninaro ain't one. :P

pi kakav si, nećeš da se svađaš. a to što si me nazvao kučkom ćemo raspravit drugom prilikom :)

Ma krivo mi što nisam video onu drugu definiciju, a pogotovo jer sam svoju ovako fino razgazio. Lololo.
Aaaa, sluša se Gej Zi. :)

nije nego imam gugl, misliš li ti da sam ja kameni čoek? :)

Jebiga, kad gradiš vilu tamo đe međed nosi poštu.
''Zimi gledam fensi kurve skockane u bundama, paninaro vs Thazz, 2:1 u rundama.''

Мени нису баш исте, тако да сам дала плус. ++

MA TO SAMO PANINARO PIŠA PO SIROTINJI!

Ja sam isto dao plus jer je dobra defka. Dobro napisana, odlično zažućena i sve je tu na mestu. Malo kraća doduše za Thazzove standarde, al ne mari.
Odo i tu drugu da pročitam.
+