Prijava
   

Danasnji klinci

Oni koji misle da je "cool" imati air ljaks, nositi šuškavac, kopirati "idole" iz 90ih, biti huligan, slušati domaće pevače u pokušaju, bibera i slične. Oni koji menjaju pravopis korišćenjem slova w,tj,cj,cx... Oni koji imaju fejs od prvog razreda i na njega stavljaju slike sa idiotskim porukama u idiotskim pozama. Oni koji misle da je isti (fb) život. Oni koji misle da je biti ponavljač nešto dobro i da će te više ceniti u društvu zbog toga. Oni koji ne razumeju da time ništa ne postižu.

Komentari

i pišu glupe definicije...:)

ne znam kako to da shvatim ;)

+ jer volim i sama da dizem pobune protiv ovakvih stvari :) ali malo je izlizano ovde...ima dosta defki na istu foru.;) Ne preporucujem....

@javio, tata si, keve mi. :))

moras da skontas da se i vukajlija komercijalizovala, da nase vreme prolazi, i da na nju (vukajliju) dolaze upravo ti klinci koje mazes... ja se slazem, i od mene dobijas + za ovo, ali 20 minusa znaci nesto, zar ne?

a šta ću im, normalno je da svako iskaže svoje mišljenje kao što sam i ja svoje ovde, ako se nekome ne svidja, to je njegovo pravo. jedan minus na dva plusa, jos uvek nas je više ;)

Jes' da i ja spadam u danasnje klince,ali definitivno nisam takav i povraca mi se od takvih pojava!
+++

Obožavam ove definicije koje se prosto dave stereotipima i apsolutno ništa pametno ( a ni novo) ne kažu.
Da, ima klinaca koji su dizelaši, ti klinci će kasnije da postanu lokalni mangupi, neki će se opametiti, neki će da upadnu u neki levi stereotip ili će da prihvate smorenu facu koju ima gomila matoraca.
Ne možeš sve klince da staviš u istu korpu, a i definicije tipa nabrajanje su mi malo sranje.-

voleo bih da se novi autori suzdrze od pisanja dok ne prelistaju sajt par meseci, dok malo vide o cemu se pise, koliko i kako.

Mada, velika vecina ovih generickih definicija ne nastaje jer je autor kratko na sajtu, nego jer nije bas kreativan. Bez obzira na to koliko si na sajtu, ne treba puno razmisljanja da bi pretpostavio da je neko vec napisao ovako nesto, i uostalom, da su ljudi culi tu pricu vec hiljadu puta van sajta, sazvakali je i odavno prestali da razmisljaju o tome.

Nemoj da mislis da si dobio minuse jer ima puno klinaca na sajtu. Dobio si ih jer je definicija sranje, i dobijaces ih i dalje ako ne budes inspirativniji.

hvala na toploj dobrodoslici ;)

A cekaj sad... To sto se tebi ne svidjaju air max, da li to znaci da su glupe? Ja ih licno ne volim, ali ako neko ima takav ukus, nemam nista protiv toga. Izbor muzike, takodje. Je l' tebe nesto mnogo potresa sto neko slusa Bibera? Slazem se u vezi ovoga sa slovima, a to ko ima face, za to najmanje treba da te bude briga, sto , je l' tebe klinac prvi razred ugrozava ako ima profil? Zabole te, ignorisi ga i cao. Ne moras gledati njegove slika, a jos menje citati text...

Slazem se. ok je da svako ima neki svoj ukus sto se tice muzike, oblacenja i slicno. Ja govorim o onima koji to rade zbog drugih,a ne zbog sebe. Ako me kapiras.