Prijava
   

David Vilja

Napadač reprezentacije Španije koji je imao najveću želju da se Larisa Rikelme ne skine gola.

Džabe si se trudio, kurva se ipak skinula.

Komentari

eve ti plus, kad si tolko zapeo :)

Опет минус. Да више пратиш спорт, знао би разлику између хлафа и цетарфора, и можда би ти се Лариса свидела. Она се свиђа и већини девојака. Не иде ми да лајкујем контекст Лариса и курва.

skinula se ?? ako moze link, bio bih veoma ljubazan :P

Nije kurva nego drolja.+

I believe profuknjaca is the izraz we are looking for.

nije kurva, nije drolja...dobra pička...i futrola za mobilni koji bi svako poželeo...što reče neko u definiciji...

Borko, kada igrate mali fudbal na livadici jel prepričavate golove sa prvenstva a posle iza zgrade onanišete na Larisu? Joooj pa ne mogu ovd link, ipak je ovo ugledna firma hahahah.Nije drilja nego kučkokurva

Ххахахахаха, јао насмеја ме ;)

Па фудбал играм, али у балону (ваљда си некад чуо за овај израз, ипак је ово речник сленга). Знаш, кад се бавиш спортом, ем си физички много привлачнији него да играш фубал, цс или wow на компу ем имаш добру кондицији која ти даје снагу да неке ствари радиш лакше. Видећеш кад мало порастеш, и успеш да платиш неке ствари. Ако успеш да га дигнеш из мртвих тај трећи пут, јер ћеш претходна два завршити у гаћама док се купљена дама скида, после 30 секунди ћеш липсати од умора. И нећеш моћи да устанеш једно пет дана због упале мишића.

Препричавам, наравно. Што не бих препричавао нешто што може да уради пар људи на свету. Зиданов волеј се нпр и данас препричава, као и Марадонина рука. У неким случајевима подржавам Ничеа. Рецимо само 2% људи иде у менсу, исти проценат врхунских фудбалера. А како је теби онанија у глави, биће да си тек зашао у пубертет.

А пол мушки на профилу? Ти си женско у мушком телу? Онда те разумем у потпуности. Неки људи стварно немају довољно људских права у Србији. Извини молим те.

Pa i ti imaš pol muški na profilu, a ustvari si muškarčina.

Па ја сам оно што јесам. А ти још једном извини, дечаче или девојчице, за шта год себе да сматраш, и како год да се осећаш, зато што сам помислио да си хетеросексуална особа мушког рода. Уколико имаш толико јаку кризу индентитета, па не реагујеш на претходне постове где ти се обраћају у мушком роду, а после изјављујеш да си женско иако ти на профилу стоји да си мушко, од срца бих ти препоручио да потражиш професиналну помоћ што пре. И не нисам ироничан нити саркастичан, заиста тако мислим.

Borko se totalno primio.

Само се трудим да будем политички коректан, и помогнем онима којима могу. А теби је помоћ веома потребна, шта год да си.

Ali on nastavlja da se prima još više...

Sorry kiddo, EPIC FAIL. Better luck next time ;)