Prijava
   

Debela devojka

Osoba ženskog pola, punijeg stasa i pozamašnih oblina. Na svirci u klubu za pedesetak ljudi, ona će sigurno stati pored tebe. Ima dosta samopouzdanja, tako da besramno nosi ultra tesnu majicu iz koje salo kipti na sve strane i preti da te uguši. Obavezno je fan benda i zna sve tekstove napamet. Celo veče će ti vrištati na uvo, tako da ne možeš da čuješ ni bas, a kamoli glas pevača. Uz balade će lagano njihati kukovima i odbacivati te napred-nazad, levo-desno. Preterano se uživljava u brže pesme, zbog čega ubrzano diše i počinje da se preznojava. Tada vlažnost vazduha postaje nepodnošljiva i dok ti pokušavaš da promoliš glavu i udahneš malo kiseonika, njene ruke, koje su visoko podignute, će to sprečiti. Koju god poziciju da zauzme u odnosu na tebe (ispred, iza ili pored) nema ti spasa. Pokajaćeš se što si uopšte krenuo.

Komentari

kosmička nepravda...:)))

dobra def. doobra...par puta...puta par puta...sam se nasao u datoj situaciji...

Čini mi se da su debeli momci malo obzirniji. Debele devojke se potpuno otkače i ne mare za silne živote koji su u opasnosti.

Kao da pričaš o jednoj koju sam poznavao, od njih možeš da se spasiš jedino ako ih proračunato gurneš niz stepenice :)))

tu su negde...ali nemaju samopouzdanja dovoljno, pa tako izgleda...

Da, a ja sam sa 49kg baš sposobna da to izvedem :D

hahaha, ne znam šta da ti kažem, ovo je moje rešenje :)

Platis pivo nekom debelom da je gurne ;)

Хахахахахаха,које је ово тачно зло.....Мене све неке дебеле јуре и неке зиљавуше..А куд ћу са 73кг :(............
+

e, i te debele neko treba da jebe... usput, ako je neka za, ja sam spreman, stavio sam shlem:P

there is no escape :)