Prijava
   

Debilacija

Depilacija čistog uma. Jadan mozak je skinut i obeščašćen, odstranjena mu je svaka dlaka pameti i razuma. Od čupavog, prgavog mozga koji je vrlo moguće imao potencijal da napravi nešto pametno nastala je glatka površina koja ima samo svrhu da je gaze i da upija sve gluposti, potom da ih projektuje kao svoje, hvali i čuva. Postepeno ide ka gorem, i retko kad uspe da se pobedi i zaustavi.

Fesjbuk.
Turbo-folk.
Španske serije.
Neke domaće serije.
Turbo-folk.
Fejsbuk.
Nepismenost.
Turbo-folk.

Komentari

ne mozes da povezujes te stvari u primeru sa tuposcu dela ljudske populacije, ruzno je i nisi u pravu ako tako generalizujes, oznacavas sve ljude koji potpadaju pod taj tvoj stereotip kao glupe i stavljas se kao superioran nad njima

Nikako.
Nemoj pogresno da me shvatis.
Ovo su katalizatori ya ono sto sam naveo.
Ja se sluyim fejsom, ali ga koristim kao komunikativno sredstvo, ne kao nacin zivota i retardizaciju uma. A ove ostale navedene stvari imaju samo negativne posledice. Nista pozitivno nemaju da pruze.

Dodjem malo da pogledam postere i da se nasmejem, kad ugledah ovu glupost, stvarno necu vise ni da ulazim na vuku.
Objasni mi samo zasto opisujes sebe u definiciji?Kao da mene to zanima.

Stvarno ne razumem te komplekse "muzicke elite", i njihovu potrebu da misle da su visi od drugih samo zato sto slusaju drugaciju vrstu muzike.

Nix, idi kući, 'leba ti. Nisi pametan vikendom.

Chavez
Ne bih rekao da sam ja taj koji nisam pametan.
Jel sam ja napisao ovako nesto:
"Od čupavog, prgavog mozga koji je vrlo moguće imao potencijal da napravi nešto pametno nastala je glatka površina koja ima samo svrhu da je gaze i da upija sve gluposti" -za citavu jednu grupu ljudi samo na osnovu njihovog muzickog ukusa, ili sam ja mozda pogresno shvatio ovu recenicu?

Naveo sam glavne razloge tome.
Ukljuci cupavog.

aboravio si turbo folk da navedeš?

chavezu kretencino glup si ko kurac nix objasnio si im sve otprilike sto su debili umislili

Je l' moguce ovo? Debilijada ovde?