Prijava
   

Debilizam ili ko zna šta je

Tako sam jedino mogao nazvati pojavu koju sam pre neki dan video na ružičastoj televiziji, na njihovom najgledanijem show-u, to svakako i jeste šou !
Vidim voditeljka najavljuje, pominje 2 koncerta u Areni i sere još po nešto. Rekoh Parni Valjak nije toliko umobolan da ode u Grand te sam posumnjao na Aciku Lukasa.
Aca dolazi na podijum ( mesto gde se otvaraju usta ), prati ga ekipa, e tu je meni pažnja bila zaokupljena !

Vidim dolazi Aca onako u rokerskom fazonu, Rey Ban nabacio čovek, mokra duga kosa, baš fino rekoh.Pogledam oko njega vidim njegov bend, da nisam okrenuo Pink i video Grand i Lukasa u njemu, reko bih da je ono Death Metal bend.

Likovi sa kosom do lopatica drže instrumente ( jedan Gibson-Les Paul, drugi bass, treći klavijature, hmmm bubnjeva nema, to bi već bilo previše ! ). Svaki od nih u crnini, baš kao na sarani/koncertu death metal grupe, i sa raznim accesories-ima, od ogrlica do killerica. A što je najgore, verovatno onaj što je trebao da ponese bubnjeve ni manje ni više drži harmoniku !

Ironija je nastala kad je pesmica počela, pesmica u fazonu likova koji se ne vade iz krčme od pre 20 godina.Naravno zvuka gitare nigde, bassa da i ne pominjemo, jedino se mogu zapaziti klavijature i harmonika koju svira metalac, i to onako ubedljivo, ko zna, možda i zna da svira.Šta će, muka ga naterala !

Aca : Za pet minuta smo na stejdžu ( srče viski i ustaje )...Ajde kupite opremu pa lagano !
Lik 1 : Ajmo da završimo i to...
Lik 2 : A bre Aco gde mi dade harmoniku, pa nisam harmonikaš čoveče !?
Aca : Ćuti tu i sviraj !

Komentari

Brimer sve zasra...ipak + i ozvezdih

Hvala, mislim da je ok primer xD

Verovao ili ne, moj ortak je video lukasa u fan pitu maiden-a...kad smo kod metal fazona