Prijava
   

Dečko Posle

Momak koji ulazi u vezu sa devojkom nakon što je ona raskinula sa dečkom koji joj je značio, a koji ju je povredio.
Dečko Posle mora imati neograničene količine strpljenja i tolerancije, da trpi njenu hladnoću, uzdržanost, nepoverenje...
Pod uslovom da izdrži dovoljno dugo da iz tog statusa pređe u status klasičnog dečka, ili makar u onaj međuprostor, može imati kvalitetnu vezu i prijatne momente.
Ako joj se u međuvremenu ne javi bivši.

- "Brate kako je slatka! Kako reče da se zove? Milica? Startovaću je!"
- "Ali brate, nju je skoro zajebo onaj Šomi, znaš ga sa basketa... Bili su dugo u vezi i on je prevario sa njenom drugaricom. Sad hejtuje sve muško. U najboljem slučaju, bio bi joj Dečko Posle..."
- "A u kurac.. Nemam sad živaca za to."

Komentari

Odlična definicija, koja me pomalo bedači jer sam baš iz tog razloga posle svega nekoliko dana veze ostavio jednu sasvim pristojnu devojku, jednu od retkih sa kojima sam imao o čemu da pričam. Još kada mi je na sve to priznala da su "ostali drugovi" nakon svega, smorio sam se i rekao joj "zbogom".

jbt kako se pronalazim u ovome....ali dobro, ja sam imao sreću da je ova moja bila kurvetina, tako da mi i nije zao....:)))))

U ogromnom broju slučajeva (da ne kažem baš - uvek), koliko god se trudio, Dečko Posle nikada ne može u njoj da probudi onu vatru koju ona oseti samo na pomen imena tog skota koji je zajebao... Jbg. Zato sam mišljenja da tu ulogu treba prepustiti nekom drugom, voljnijem mazohisti, pa kad se ona sredi onda eventualno nastupiti.

ma brate, u tim situacijama treba samo imati sex sa dotičnom... a nekakva emotivna ulaganja ni u kom slučaju...
moje mišljenje...