Prijava
   

Dekodiranje

Puštanje u promet pičke, do tog momenta pretplaćene na samo jednog partnera. Davanje mogućnosti svom slotu, da prima sve tipove kurčeva i uživanje u povoljnostima koje sa sobom nosi mogućnost izbora.

Mili moj, tvojih 6,3 cm mi jednostavno nisu više dovoljni. Ti si mi prvi broj. Već 6 godina sam vjerna tvojoj mreži, koja se, uzgred da kažem, jako rijetko diže u poslednje vrijeme.
Čujem da drugi provajderi nude razne povoljnosti. Znaš već- više za manje novca. Vrijeme je da pođem majstoru da me dekodira. Zbogom, i ostaj mi zdravo.

Komentari

Занимљива дефка.
+++

Zanimljivo, ja ću tebe i Zera uvek mešati, sedokosi enim kožnjak stajl. haha

Ako nekad počneš Zera zamišljati kao trenutnu pojavu na njegovom avataru, molim te da prestaneš da nas porediš. Mnogo mu je jeziva slika :-)

Saću da pokušam da nađem nešto makar otprilike... Jedino što mi pada na pamet ovako konkretno je Dante, ali nije to to. :) Ovog što ću sad pokazati me blam i da vam pokažem pošto je toliko fegetski da nemam reči (a još i da vidite da i Smorka ponekad gleda treš enim vampirske romanse...)... Evo ga. U principu ima još jedan takav, ali on jebe keve, ali iz neke druge, ajoj što me blam, vampirske sage.

Ahem, batalite sve ovo, evo, prešaltavam se na [ovoga|http://i254.photobucket.com/albums/hh115/chimamire-no-shinobi/devil%20may%20cry/Dante-DMC4-Portrait.jpg\.

Ali duža seda kosa i kožnjak ostaju kao imperativ. :D Wait, what the hell am I talking about?!

O_o Ne želim da me više zamišljaš hahahahaha

Pa kao normalnog te sigurno zamišljati neću, a realno, obojica su hot! :D Klinkija zamišljam bukvalno kao avatara, sa sve onim Pedofinder General glasom, eto vidiš, toliko si poseban da si prevazišao ono zamišljanje po avataru. :)

I albino je poseban pa mu to i nije neki plus. Mada, ta bijela kosa, i te crvene oči na drugoj slici... Misliš da sam albino? :D

Dilane, brate, čekaj ti pokušavaš da vidiš neku logiku u MOJIM zamišljanjima? Pa čak i ja sam odustala od toga. Da, neki kao albino, nešto, ali u KOŽNJAKU. :D

U pravu si. Ja tebe zamišljam kao Retorka. Ako ga se sjećaš? Jebeni Retorko I Plamenko iz hemije za sedmi :D

Ahahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahhahahhahah! AAAAAAAAA! A ove hot robot žemske što stavljam na profile to ništa, a, Retorko jebeni! Ahahahahahahahahhahahahahaha!

jebote nije mi dobro hahahahah

Šta da ti kažem, prilično me ne uzbuđuje optimus prajm u svom ženskom izdanju. Doduše, ne uzbuđuje me ni retorko, ali je on kul lik. Onako frendli pojava u tom paklu zvanom hemija.
I ima veliko dupe :-D

A, jebote, danas mi već ozbiljno nije dobro, proradili hormoni, a i Vladimir me naprskao i hloroformom i etrom u petak, a onda me terao da analiziram one mrlje na Guglu, duša mala, još me drži, dobro ne hloroform, ali oni polifenoli, možda i efedrin... PA JA ĆU DUMREM! AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
AHAHAHAHHAHAHHAH! LEGENDARNO! U (VELIKE RETORKOVE) ANALE! :D

Isti si Zero, majke mi, i on je tako poremećen. xD

Pokušao sam da mu nađem sliku na netu. Nema je :-(
Vjerovatno da više i ne podučava djecu hemiju. Bog da mu dušu prosti, mene je naučio samo H2O i H2SO4, s tim što ovo drugo i ne znam šta je. Al eto, barem se njemu imena sjećam :-)

Ima anketa Retorko vs Plamenko. :D

Ajoj, Dilane, pa sumporna kiselina, marš natrag u školu, ima da te učim dok ne propevaš! 3:P

Nisam talenat jebi ga. Kad neko ko se zove ROSANDA nije uspio da me nauči hemiji, sumnjam da ćeš i ti :-)

Alo bre, kakve su ovo prozivke i komplimenti, ničim izazvani?!
Smorka, roditeljski savet, čuvaj se ovakvih ko što je Dog. Kao zna formulu u atom, a ne zna naziv.

Zašto raskrinkavaš moj lukavi plan?
2H202(aq)→2H20(l)+O2(g)

Hahhahahha, a ni tu nemaš pojma šta si napisao, to samo tek onako se sećaš, m? ;P

Izguglao, stvarno nemam pojma :)