Prijava
   

Dežurni strvinar

To je ta osoba koja nikada neće reći ne ako može izvući neku vajdu iz date situacije. Koja će se ogrebati za žvaku, bombonu, promotivnu hemijsku olovku, pivo, seks... Na taj način crpi maksimum od života. On uzima sve što mu kako život tako i šira okolina pruža. Sve na šta naiđe on prisvaja. On zna da mu niko i ništa ne obećava sledeću ponudu ako odbije trenutnu, zato on živi sada i ovde, i ne poznaje sutra niti dalekosežno planiranje, pravi strvinar sa otvorenim očima koje skeniraju situaciju. U seksualnom smislu je to neizbirač željan pičke, kao kod otkupa vozila - nebitno stanje i kilometraža, on će se ugraditi i dati sve od sebe da ubaci svoj USB u njen port. Jer Bože moj, možda mu je to poslednji put, zato kidiše na sve, te i slučajni prolaznici, što zbog straha što zbog sumnje u njegove moralne i orjentacione temelje, okreću dupe prilikom mimoilaženja s njime, preventivno.
Komšija je na službenom putu? Bez brige, on će mu pričuvati ženu i starati se da bude zadovoljna. Zaboravili ste ili ostavili hranu na poslu? Bez brige, on će je pojesti, jer što da se baci, ili što da propada hrana, greota. Pozajmili ste mu 200 evra do prvog? Jeste li precizirali do kog prvog? Niste?! Oprostite se od 200 evra.

Komentari

Dao sam ti plus ali si opisao preopširnu skupinu različitih ljudi pa samim tim defka gubi smisao

Dežurni strvinar je jako svestrana osoba sve ovo spada pod strvinarstvo.

+ Ali definisani lik ne uzima sve od života. Za to treba imati cilj, volju, snagu i dar. Kod ovoga je sve nabrojano naglavačke postavljeno.

Узима све на шта наиђе. То је стрвинарско виђење живота.

CiTAT Узима све на шта наиђе. То је стрвинарско виђење живота. TATIC
Upravo to.

Ustvari dopalo mi se ovo Frajkore, dodao sam u jednu rečenicu.

Врхунска дефка! Штета што није одабрана.

Вала баш, фала на подршку!