Prijava
   

Difamacija

Blaćenje, kleveta, ogovaranje, širenje ružnih glasina, smanjenje reputacije, u Velikoj Srbiji jedini socijalno prihvatljiv način pričanja o Biljani Srbljanović.

1. Kad latentni gej - homofob (kome se diže na tebe a ne da mu njegova kompleksna, izmučena, paradoksalna ličnost, te super ego satkan od ostalih latentnih homofobnih gejeva da se prepusti svojoj homoseksualnoj prirodi i slastima muško muške ljubavi o kojoj strastveno mašta u najdubljoj intimi gledajući tvoju sliku) širi priču da si TI gej, računajući da će tako on ispasti više strejt. Taj podli čin se zove difamiranje/difamija (smanjenje reputacije), ti postaješ difamiran, a on je bio i ostaće peder u duši.

2. Kada reč nema šta da traži na Vukajliji ali je njena nepostojeća strana do trenutka pisanja ovog teksta ipak bila medju prim rezultatima na guglu - difamacija (gugl iznosi vukajliju na rđav glas da se ovaj bavi ozbiljnim temama)

3. Kad ti na ovako lepo sročenu definiciju neki debil da minus.

4. Kad za nekog ko ti je za ovako lepu definiciju dao minus kažeš da je debil, a on je samo priglup.

Komentari

Ček, zar ne bi ta stigmatizacija osobe B da je gej od strane osobe A mogao biti mehanizam odbrane projekcija?

Da, s tim što je defamacija sredstvo kojom se osoba A nesvesno ali uspešno razotkriva.

Postoji mišljenje da priča po kojoj oni kojima pederi i sve vezano za njih nisu simpatični (što ne znači da su i ''homofobi'' tj. da mrze pedere) su latentni pederi nije tačna već da je to izmišljotina pederskog lobija kako bi se ućutkali oni koji su protiv njih. Usput, termin homofob je izgleda nespretno odabran jer bukvalno znači ''strah od ljudi''.

I ksilofon znači drvozvuk, pa postoje metalni ksilofoni, i niko se ne buni.
A to tvoje "mišljenje" i to što relativizuješ reč "homofobija" ukazuje da:
1. verovatno patiš od nje;
2. DEFAMACIJA! :D

Nisam ja autor te tvrdnje. Gde ja to relativizujem reč ''homofobija''? Nešto si mnogo agresivan u etiketiranju, tipično za pederske aktiviste. Heterofobija?

Pardon, ne dEfamacija nego difamacija, faking difamacija...
I nemojmo temu odvoditi u gej lobi stranu, to sa gejevima je bio samo primer, radi ilustracije fenomena. Chill out, homofobi

Ne etiketiram, to što si pisao jeste difamacija, uz to je provlačiš kao da je neko tamo rekao, a ti si kao samo glasnik. I ne bih reko da sam agresivniji od tebe, zapravo ti etiketiraš mene i nazivaš me pederskim aktivistom (?)

Uzgred, nije heterofobija, više je homofobofobija, ali me svejedno zabole.

Nema problema, razumemo se. Nego generalno smara ta priča da su oni kojima se ne sviđaju pederi i ono oko njih u stvari latentni pederi. Verujem da ima i takvih ali je to u principu ''mit'' koji pederima služi za odbranu/napad.

Primer, za koji si se toliko zakačio, ne služi da bi sve homofobe ocenio kao latentne gejeve, nego da pominjanjem tog jednog homofoba koji je latentni gej, pa makar bio jedan jedini na svetu, makar i ne postojao, objasni kako proces difamacije teče, zajedno sa motivima, uzrocima i posledicama. I thought it was funny, it only came out as trolling (u Srbiji čim spomneš homo odmah si troll, naravno).

Na kraju krajeva, i žene mogu biti homofobi pa je malo glupo da za njih kažeš da su latentni gejevi, zar ne?

A možda je najbolje držati se teme.

Znači, difamacija! :D

Upućivati uvrede Brbljani Smrdljanović je opravdano jer kako drugačije govoriti o osobi koja je bila ultranacionalista i pisala u pročetničkim ''Pogledima'' a onda postala žestoki LDP-ovac i zagovornik globalnog fašizma.

Ala se ti dečko osećaš prozvanim večeras, a skroz nisi morao :)
Sve u svemu, odličan troll materijal

Ne osećam se prozvanim nego mi smeta kada se, makar i nesvesno, učvršćuju mitovi koji služe manipulaciji. Kakav troll?