Prijava
   

digitalni andjeo

Chip koji se vec ugradjuje u Americi, jer u nekim firmama ne mozete da radite bez tog chipa, preko kog mogu da vas prate u svakom trenutku! Zbog straha od terorizma i ko zna chega vec, roditelji u Americi su pocheli masovno da zigoshu svoju decu ovim chipovima, znajuci da nisu samo oni koji mogu da ih prate u svakom trenutku.
Josh jedan primer za sarkastichnosti amerikanaca kada daju naziv nechemu, kao shto je bombardovanje Srbije bila akcija Milosrdni andjeo, atomska bomba na Hiroshimu se zvala debeljuca...

josh jedan od znakova apokalipse

Komentari

Preko tog cipa mogu da te prate samo tamo gde ima RF čitaca. Preko mobilnog telefona mogu da te prate na svakom koraku. Čak i roditelji, ako kupe softver od 1k evra.

ne seri puno. pametniji si kad ne definises! A "neriljano" je u potpunosti u pravu. I nemojte me vise nervirati sa tom temom,pola populacije je toliko zaludjeno filmom da to nije normalno,ne mogu da verujem kakav smo narod.... Samo cekamo neko zlo da ispiremo usta njim cak i ako nema argumenata... Neko se segaci, a svi se napalili!