Prijava
   

Dimiti kao fabrika

Sirovine su dopremljene krijumčarskim brodovima u velikim plastičnim kesama i osušene. Prethodno izmrvljene u dvorištu fabrike, spremne su za obradu. Stižu na pokretnoj traci na čijem se kraju nalazi kotao. Kroz sektor usne duplje, prolaze put grla i bivaju obrađene u zoni pluća. Supstance se rastvaraju i receptori ih primaju i šalju do centralnog sistema.
Proces obrađivanja se polako privodi kraju i štetne emisije prizvodnog postupka istim putem izlaze kroz nosnu šupljinu i usnu duplju. Fabrika radi punom parom. Prozori su crvenkasto zamagljeni, a dimnjak se neprestano puši. Sindikati radnika se ne žale i spremni su da danonoćno rade. Oni su ujedno i vlasnici pogona i svih ostalih proizvodnih sredstava. Samoupravljanje odnosi pobedu nad kapitalizmom i blagostanje građana samoupravljača se uvećava. Na njihovim licima prisutan je osmeh.

1: Konstantinoviću, opet se pravite važni. Dobila sam prijavu na vas. Vaše kolege su vas uhvatile da na velikom odmoru ostajete u učionici i pušite krišom na prozoru. Tetkice se neprekidno žale da se vaš kabinet biologije oseća na duvan i neke druge čudne materije, kako one kažu - konjsku balegu. Mi ne držimo govna u školi. Šta imate da kažete na to?
2: Slušajte. I meni je ovo već sve postalo zamorno. Ja ne pušim cigare nego marihuanu. I šta ćemo sad?? A da ne držimo govna, i to nije tačno. Dovoljno je da uđete samo u zbornicu ili vašu kancelariju draga direktorka.
1: ŠTA?? Kako se to izražavate? Vi ste NARKOMAN!!! Vi duvate travu!?
2: Ne duvam. Dimim ko fabrika. Dozvolićete mi da odem do kabineta da uzmem svoje stvari, pripremite mi neopoziv otkaz molim vas...

Komentari

Не да ми се читат. Вјерујем да је добро +

Ja pročitao...i 'nako je. Primer baš bzvz a nadao sam se nekom obrtu. A prof biologije ne mož biti kul ni da kokain na času šmrče, jebiga:)

a jeste, djubre je sve, tek sad vidim... a biologicare ne volim, potpuno random uzeo