Prijava
   

Dio naše obitelji

Jedna od najgorih floskula ikad rečena. Vezana je za bilo koju veću poslovnu organizaciju: klubovi, korporacije... Trebala bi ti pobuditi najljepše, najplemenitije osjećaje. Uvjeriti te da pripadaš nečem većem, netko tko će biti u uz tebe u dobru i zlu, dati ti očinski savjet kada ti zatreba i u privatnom životu. Uglavnom, koristi se s ciljem da se ostvari sinergijski učinak među pripadnicima zajednice.

Osim što je riječ o običnom marketingu, to jest, propagandi, pretpostavlja se da obitelj ima pozitivan predznak.
Pretpostavlja se...
99 posto obitelji je disfunkcionalno. Ono kako te obitelj može namagarčiti, to nitko ne može. Ne možeš ih ni izbaciti iz svog života jer ti stvaraju krivnju i podsjećaju te na svo zajedničko vrijeme koje ste proveli skupa. Evociraju ti lijepe uspomene kojih i mora biti unutar svih tih trauma i sranja koja su ti se događala. Najgore je od svega što na kraju i ti nesvjesno pokupiš one obrasce ponašanja koje si zamjerao svojim roditeljima.

- Direktore, našao sam novi posao i javljam na vrijeme tako da mi može početi trajati otkazni rok i da nađete vrijeme za zamjenu.
- Nakon svih ovih godina, baš mi ti zabiješ nož u leđa. Ti si dio naše obitelji.
- Pa, zato i jer ste me tretirali kao dio obitelji i odlazim.
Radnicima su kasnile plaće, ja sam radio za trojicu, a nisam bio plaćen pošteno ni za jednog.
Toliko ste me izjebali godinama da mi šupak izgleda kao da ga je Mojsije razdvojio.
S obzirom i na ono što se šuška s vašom pokćerkom, čudim se da mi i vazelin niste poklonili za božićnicu.

Komentari

Toliko ste me izjebali godinama da mi šupak izgleda kao da ga je Mojsije razdvojio.

Au, kakvo poređenje! +++

Добро, све је то лепо, него шта се то шушка са подкћерком?

Mislim da ti je ovo najkvalitetniji rad do sada. A da, wtf je podkćerka, družim se ovde sa nekim Dalmošima, nikad nisam čuo da iko od njih pominje taj izraz?

Mocacaypyc, podkćerka=stepdaughter. Dijete koje nije tvoje, a odgajaš ga i očuh si mu.

Isprike, pokćerka je, a ne podkćerka.

Aha, pa tako reci, podćerka mi zvučalo fazon "pomoćnik ćerke" lol

" ... 99 posto obitelji je disfunkcionalno. Ono kako te obitelj može namagarčiti, to nitko ne može. Ne možeš ih ni izbaciti iz svog života jer ti stvaraju krivnju i podsjećaju te na svo zajedničko vrijeme koje ste proveli skupa. Evociraju ti lijepe uspomene kojih i mora biti unutar svih tih trauma i sranja koja su ti se događala. Najgore je od svega što na kraju i ti nesvjesno pokupiš one obrasce ponašanja koje si zamjerao svojim roditeljima. "

DO JAJA !!!

Аналогни, не одговори ти мени: шта се шушка?