Prijava
   

Discovery preuveličavanje

Ovaj kanal ima neverovatnu sposobnost da vam neki potpuno običan dogadjaj predstavi vrlo dramtično i da situaciju preuvelica do granice besmislenog.

Narator:Sledeći naš prilog je o dečaku koji je pretrpeo ogromnu patnju i jedva ostao živ ,napadnut je od strane divlje zveri,medjutm ostao je priseban i uspeo da se izbavi iz njenih čeljusti.

Dečak:Šetao sam tako šumom jedan dan i čuo sam da u travi nešto pišti, odlučio sam da pogledam šta je(u pozadini napeta muzika) nisam ni predpostavljao u kakvoj ću se opsnosti naći.U jednom trenutku iskočio je ogorman skakavac i skočio mi na nogu.Ja sam otresao nogu par puta i uspeo sam da ga oteram.

Otac:Jako sam ponosan na svog sina, drago mi je da je ostao hladan i priseban, uspeo je da reaguje bas onako kako je trebalo.

Majka(uplakana):Kada sam videla šta se dešava bila sam prestravljena, uplašika sam se za svog dečkića, taj dogadjaj je ostavio ogromne posledice na njega, često se budi noću i vrišti.Drago mi je da je uspeo da preživi ovaj strašan napad.

Narator:Tako je dečak upeo da se izbori za svoj život i spasi sebe od strašne zveri, zaista neustrašiv postupak.

Komentari

Kako si lepo iskarikirao stvari. +

Sta iskarikir'o, ja gled'o tu epizodu! ;)

Ispravi ovo "discovery". Inace +

Ispravi ovo "discovery". Inace +

aaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahhahahah

Haha, to mi oduvek bode oci!
Ne samo na Discovery-ju, vec u svim emisijama "jedva sam izvukao zivu glavu" karaktera...
+

Gledao sam neku epizodu nekog čovjeka što vozi neko auto po nekom makadamu i sere nešto tipa: "Ovo je veoma opasna put. kiše su isprale puteve, kamioni napravili udubljenja, bla, bla, ne smijem brzo da vozim jer bih mogao lako sletiti sa puta". Pa po kom makadamu možeš brzo da voziš? Plusčina.

Po dobrom makadamu se može voziti i do 80 km/h. Inače, preživi ti moj prikašine napad ajkule ili međeda :D

Ili besnog skakvca...