Prijava
   

Dizanje

Gorica i Dragan, ljudi čija je pozitivna energija zarazna, i koji doprinose da nam rano,,dizanje" ne pada teško. Gorica je, inače, mnogima poznata i iz slavnih radijskih dana, kada su radio-voditelji u ovoj zemlji bili zvezde i kada su se prepričavale njihove provale. Uvek se pitam odakle crpe inspiraciju za osmeh u rano jutro, dok ja knjavam još naredna tri sata.

Komentari

realno najjaci su.....
dobri su i oni na radiu S nacionalno razgibavanje....
+za def

oh...gorica. knjiski primer neobrazovane, priglupe i iskompleksirane seljancure. ovaj, izvinjavam se na izlivu hejta, ali odista ne mogu da smislim njih dvoje, tim pre sto su toliko popularni..

ona je neobrazovana, priglupa i iskompleksirana?:))))))))))))))))))))) popularne su kojkakve spodobe u ovoj zemlji, a oni ti smetaju? ok, svako ima pravo da iznosi svoj stav:)))

@bok!

Tebi je bas lepo ako ti je ona neobrazovana,priglupa i iskompleksirana.

pah, recimo da se cak i njenim nadredjenima dize kosa na glavi od nje, ali je drze zbog slusanosti...ja ne bih iznosila optuzbe, tek tako, neosnovano! :) toliko, uzdravlje!:)

Ни "Национално разгибавање" на "С" радију није лоше...

Inače ako te interesuje odakle crpe inspiraciju... PA ODAVDE. Bar jednom nedeljno ukradu jednu defku sa vukajlije, pročitaju je u programu, onda malo dosole sa par svojih doskočica i onda su kao duhoviti. Ne podnosim ih, ali ih ponekad odslušam kad mi se puno spava dok idem na posao pa mi skoči pritisak i rasanim se odmah. :)

Te dve budale ne mogu ni da smislim.

Dragan inspiraciju uvek crpi iz Gorice, tj. njemu je dizanje na Goricu :)))) Ne brini imam rešenje, kada i ti nadjes Goricu svog zivota i tebi ce se dizati u pola sedam.

Meni uredno idu na nerve sve face koje posluže kao njihova zamena. Mlataraju, lupetaju, izvlače neke bezbezne opaske...
Njih dvoje su pravi tandem.