Prijava
   

Đinđić

Nama Srbima svakih par decenija Bog pošalje nekog dobrog, a mi ga useremo... e, tako smo i Đinđića...

Komentari

Po čemu je to Đinđić bio dobar, majke ti? Po tome što je nasilno rušio vlast? Po tome što je raspirivao političku i antisrpsku mržnju? Po tome što je apelovao na NATO 1999-e godine da bombarduje SRJ, koja je bila i njegova zemlja? Po tome što je isporučio Miloševića? Po tome što je, za vreme njegove administracije, započelo isporučivanje svih branioca Srba u ratovima devedesetih? Po tome što je započeo tranziciju-prelazak sa socijalizma na kapitalizam, i time nas vratio korak unazad, u civilizacijskom smislu, ukoliko imamo u vidu da je socijalizam napredniji? Po tome što je započeo proces evropskih integracija, a zna se da Evropsku uniju vode zapadne sile? Po čemu?

Jebote, kad ukebaju vučiča, ovako će i o njemu da pišu.

Znaš šta, ne gotivim ni Vučića, sve je to meni ista, evrofanatična i zaglupljivačka banda, ali je, opet, bolji od Đinđića. Makar se malo bori za srpski narod i ima neku svest o socijalnoj pravdi. Nije ni on cvećka, ponavljam, i na Vukajliji sam takođe uradio par stvari protiv njega, ali je bar malo bolji.

I okružen je dobrim ljudima, u političkom smislu. Tu su socijalisti Dačić i Vulin, kao i nacionalista Palma. Ali dobar nacionalista, ne čovek koji mrzi nekog zato što pripada nekoj drugoj naciji, ne šovinista, nego nacionalista.