Prijava
   

Đovaklija

Đovaklija je svako ko bez ijednog propusta prati mečeve dragog nam Đovaka, koji čak ne idu na pos`o ni u školu ako se u to vreme održava teniski okršaj između Đovaka i nekog tamo mamlaza koji će sigurno izgubiti. A da ne pričamo o neprespavanim noćima zbog Đovaka. Kada pobedi, Đovaklije se vesele i iz sveg glasa viču Đovak, Đovak!

Komentari

Volim ove primitivne definicije. :) +

:+D, neki sam se prepoznao...
Doduše ja sam ga oduvek voleo...

Reko, da dam minus, pošto je bilo dovoljno đovačenja, ali kad sam pročitao

Када победи, Ђоваклије се веселе и из свег гласа вичу Ђовак, Ђовак!

morao sam plus da uglavim.

Ja ću sutra na ovu definiciju da udarim kontru, iako se plašim da će je neko od moderatora obrisati (mislim moju, ne daj Bože ovu) jer baš je cool, mrzeti Noleta.

Sve to stoji, ali 80% ljudi(koji su sada nazovi eksperti) do pre 5 godina nije znalo da nabroji tri igraca, ne racunajuci Bobu (znali ga zbog Brene), Zimonjica, i Agasija. Tenisizacija je postala popularna zbog JJ, AI, i Djoleta. Vremena se menjaju, i sada, kravuljine se po kaficima dernjaju "Brejkni ga", "Ajde sad forKend,beHend" samo da dokazu da se razumeju u tenis.

@vuk vukajlic
A poenta tvog posta je?
Kao ti si stari teniski znalac, znao si šta je brejk, i pre 7 godina?
Naravno da su oni popularizovali taj sport u Srbiji, prvenstveno zahvaljujući svojim uspesima, pa šta treba da gledamo golf?
Biće i to, čim Đuričko uđe u formu.

Reservoir dog
A poenta tvog posta je?

Poenta je to da zbog njih svaki drugi roditelj salje dete na tenis, i ako ne zna nos da obrise, kamoli reket da drzi; na tv-u po 15h dnevno samo tenis pustaju... A npr. odbojkasi imaju manju minutazu u vestima od Ane Ivanovic, koja ispada u prvom kola svakog iole ozbiljnijeg turnira...I, da, gledao sam tenis i znao o cemu se radi, a nisam se takmicio ni sa kim koliko i sta znam o "Belom sportu".