Prijava
   

Đubre Van Gog

Idol bubuljičavim gimnazijalkama kojima je baš 'svatko' što on ne ume da kaže 'r' nego trokira, mada i pokoji u najbolju ribu iz odeljenja zaljubljeni štreber ume da padne u sevdah uz njegove stihove. Ali kakav je život, ona je u srećnoj vezi sa lokalnim frajerom i štreber je svestan da ona nikada neće biti njegova i njega samo Đubre tu razume. Sumnja se da je mali Đubre bio prehlađen kada su učili 'r' u školi pa je zauvek ostao da živi sa ovim hendikepom.

Đubre na 'stejdžu: I idemouuuuu! Pisss bgateee i očistimo Shrbiju! Hajde svi obgatite pažnju!!! Svaki put kada lupim šakom o šaku jedno dete u Afhrici umhre od gladi!

Seljak iz publike: Pa prestani da lupaš rukama budalo!

Komentari

Primer me je razočarao... Bila ista fora za U2... Prestao, ne prestao da lupaš rukama deca će umirati od gladi, to je činjenica...

Hahahahahahah,kako dobra fora ovo za U2!To su od Djubreta uzeli sigurno!

Primer je potpuno identičan dotičnom, lično sam ga slušala letos na Paliću kad je srao...srao...srao...srao...
+++

Pa to ti kazem aurora da kenja non-stop o miru u svetu kao da od njega zavisi

Примио се од како је пре неке године добио ону неку измишљену награду, којом МТВ награђује остатак света, ван Британског краљевства и колонија.

Pa kad je i dobila Aleksandra Kovač o čemu više tu ima da se priča...Zlatni Melos nagrađuje kvalitetniju muziku,nego ono 'urban-bgate'!

Radio sam ozvucenje par puta na koncertima Van Gogh-a i mogu samo da potvrdim sve gore receno, on je idiot jedan umisljeni, koji ne ume dve da poveze, ali jbg, dobitnik MTV nagrade pa misli da mu se moze, ko li mu je dade sve mu...

Doš'o ovde i krenuo Zaustavimo Phopadanje Fidelinke, sačuvajmo hadna mesta... a ti isti što razbucavaju Fidelinku finansirali mu koncert?! Onda uzimao mobilne pa sam sebe slikao jedno pola sata pa uzeo mikrofon i otišao pola kilometra niz jezero da smeta nekom paru koji se žvaljio na klupici s trulim forama...kao mi gore slušamo uživo prenos...mjah...

Ekstra naslov, ja bih ga još više ocrnio. Svakako, +

Odlična defka
Slaže se sa svim komentarima!

Hejt koji ne nudi ništa osim mržnje - minus. Počev od nemaštovitog "poigravanja" imenom Đuleta Van Goga i istorijata njegovog "r".

A ima materijala za kvalitetan hejt.

Ima. Čovek se neštedimice daje.