Prijava
   

Dnevni red vlade

Okupljanje grupa nezadovoljnih građana ispred zgrade vlade.

S obzirom da je vlada samo jedna, a nezadovoljnih je mnogo, grupe moraju da se koordiniraju i uspostave red, kako bi svaka od njih u prihvatljivom terminu mogla da viče na čistačice i portire u zgradi, i blokira glavne saobraćajne arterije.

"... Inače, pred zgradom Vlade već protestuju putari iz Nibens grupe, dok su policajci odustali od današnjih protesta jer se podudara sa putarima i gej strejt alijansom."

- Heeeej, jebači! Hoćete još dugo? Msm, totalno ono kao, seksi ste, mogli bi da gledamo vaše mišiće ceo celcati daaan, ali znate slatkiši, ima sjajan film u Kolosu sa Džulijom Roberts u četiri, pa bi da stignemo.
- Nemate frke peškirići, mi smo tu do 12. Ostala nam još jedna gajba paradajza da pobacamo na zgradu, i onda je ulica samo vaša!

Komentari

moraju da prime svakoga :)

Па морају захтеви да се опслуже х)) А што је најгоре, ово је стварна данашња вест :Р

- Хееееј, јебачи! Хоћете још дуго? Мсм, тотално оно као, секси сте, могли би да гледамо ваше мишиће цео целцати дааан, али знате слаткиши, има сјајан филм у Колосу са Џулијом Робертс у четири, па би да стигнемо.
- Немате фрке пешкирићи, ми смо ту до 12. Остала нам још једна гајба парадајза да побацамо на зграду, и онда је улица само ваша!

Омиљено.

Џафтаро, сада Бајага? Е бре... Само ме тераш у меланхолију х))

đaftaro, ljubac...
enemy plus...