Prijava
   

Dobra devojka

…to je tip devojke …jako komunikativne,vedre osobe,finog izgleda…finog ponasanja.trebace ti malo vise truda da je izvedes na pice…nakon toga odbice vas u svakom pogledu I ni na sta nece pristati…osim ponovo da izadjes na picence..
Poverujes u njenu pricu o vezi,o njenoj ozbiljnosti…..pa se malo raspitas po kraju o njoj,ko je,sta je…..Najgore kod ovog tipa devojaka je sto za kratko vreme saznas da kad ona nece sex…to I popovi beleze u knjige a karakterisu kao cudo…slicno kao grom na svetog Savu…

Prednosti…provalio si foliranta…igraces njenu igru dok ne dobijes…
Mane…nisi imao sex…

Komentari

Pa ove tvoje sve iste,jebu se i nemaju mozga,koja je razlika?

haha omiljeno ! :D

ja mislim da je poenta u tome da su sve iste....

E jbg,zenomrsci...

Ne ! To nikad... samo realisti :P

pa prekini da juriš kurve pa ti neće biti sve iste...

Pa bas to,Liblet.

brate, slušam to od jednog druga već 7 godina...dobra je devojka, baš je mila, draga, lepo vaspitana..doduše rekla mi je da ima dečka..al ga ne voli..jbt, gori ste od žena koje nasedaju na oženjene sa onom čuvenom, uopšte je ne voli samo mora da bude sa njom zbog bolesti/dece/...
i onda se svaki put ispostavi da je kurvetina i da ga je sve lagala i da joj i nije bio drugi(pa ako je spavala s tobom isto veče kad ste se upoznali, sumnjam nešto da je čedna) i da je imala i trećeg(ovo u 90 % slučajeva), a ja onda treba da se čudim i da potvrdim da je to zato što su sve žene kurve.
E, nije brate, nego ste vas dvojica konji.

Slažem se, mi smo krivi što ste vi kurve.

ovde nisi rekao kako smo sve `mi` iste, nego kako si ti nesposoban da nadjes drugaciju. nadam se da si za danas, a i do daljnjeg, zavrsio sa ovom serijom i da neces vise da nas zatrpavas svojim plitkim poglednom na zene i ko zna na sta jos.

A ti nemaš lizu... :(