Prijava
   

Dobri smo

Fraza koja kratko i jasno objašnjava komplikovane međuljudske odnose. Ali kod muškaraca. Kod žena bi ''dobri smo'' značilo- pa znaš mi se družimo ponekad, izađemo na kafu i to, ali prosto nije to osoba kojoj mogu da se poverim, mada nju bih pitala za mišljenje o novim cipelama, ali ne i o novoj frizuri jer znam da će nešto da me slaže, uglavnom nju bih pitala i da sredi dečka nekoj mojoj prijateljici jer je osoba od poverenja ali ne toliko da joj recimo kažem u koliko godina sam i sa kim izgubila nevinost. Ona je ok da se sa njom priča ali nikada je ne bih zvala na rođendan, niti bih otišla na njen, mi se javljamo jedna drugoj i super se pozdravimo ali nikada se ne bih zadržavala duže od 10 minuta na ulici sa njom, jer bi to značilo da smo dobre drugarice. Sa njom bih otišla na bazene kad nemam drugo društvo ali ubrzo bismo i ja i ona našle još neke drugarice pa bi svaka otišla na svoju stranu, nas dve se ponekad sretnemo na kafi i onda ogovaramo kalašture, mada ne preterano jer može sa drugima da priča kako volim da ogovaram, ali kul je ona...dobra sam sa njom.

Komentari

Ово заслужило 4 плуса!!!

Аххаха :) хвала...а што ти се толико допало?

Зато што си перфектно дефинисала нешто што може да се назове сленгом. То "добри смо" бих ја свакако другачије и лошије дефинисао, и срећа па се нисам први сетио :)

Е кад ми ти кажеш да је срећа што сам ја дефинисала сленг а не ти, онда је то стварно нешто сине...:)

ko bi vas razumio? mada kad bolje razmislim i ja nekada kažem za neke likove dobri smo a ustvari i nismo baš...

Па ето ти...мада пази, мени се мушки начин свиђа мало више, лепо кажеш две речи и ћао...а не овај начин који често користим, док објасним треба ми пола сата а могла сам да завршим све за 2 секунде...

Mici, jesmo ti i ja dobre? :)
Plus!

Реално Лули, нисмо, ми смо одличне! :)))
Хвала!

Mici koristi koprivin list umesto toalet papira. Buahahaha.
5.00.

Nebitno. Ne secas se.

Ајде, молим те, ако можеш пошаљи ми ПВТ или тако нешто...чисто се подсетим о чему се ради, јер очигледно имам рупу у сећању. Оћеш ли?

vukajlija.com/ja-sam-rodjen-u-cvecu-livada/198647#comment_514039
Evo. Al me namuci!

Аааааааа то је онај план за брисање буље биоо..јао дадададааа е хвала ти ко брату, никад се не бих сетила, веруј ми, иначе имам јако слабо памћење...:) и не користим коприву, ја само онај мој производ :Р

Биг Туна... :)

Уф, одлично.

Уф, постидећу се.

И ја бих се постидео да ме Пеки и енергија овако похвале. :)

Чуј само Енергија и Пеки, а ти? Ти си овде неки Мр Бруталност, колико сам сконтала;)

Шта подразумеваш под "бруталношћу"?

Ма шалим се, рекао ми је само један много популаран члан да кад му Славко Фаца или Рипли похвале дефку то му је као 50 других похвала, а кад пљују онда је лоше, много лоше... :) тако, да знаш о чему се ради.

Ха! Не знам шта да кажем. Искрено, имам осећај да ме људи углавном игноришу. И моје коментаре, и моје дефиниције. Тако да нисам баш сигуран да моје речи имају баш толику тежину као што ти мислиш. :)

Ма реци шта год хоћеш, али ја ћу и даље да кажем да имају...можда не за све ауторе на сајту, али боли те ћоше :)

Супер, имам минимално једног фана :)

Напишем један коментар на матору дефиницију и одма наврете. :)

Ма шалим се, рекао ми је само један много популаран члан да кад му Славко Фаца или Рипли похвале дефку то му је као 50 других похвала, а кад пљују онда је лоше, много лоше... :) тако, да знаш о чему се ради.

Имам омиљену од Фаце и Славка, а Рипли ме хвалио пар пута. Дакле, ја сам легенда, мада то није ништа ново. :))

Pa eto Peki, vidi se da si legenda odma' gde si ti svi se skupljaju 'vo 'no...:)))