Prijava
   

Dokoni komšija

Lik koji u celom svom životu nije ništa radio niti je ikada podigao teži predmet od kašike. Živi od toga što je user. Njegovo čitavo bogatstvo se sastoji od materijalne podrške nekog vrednog rođaka, koji je svoj životni vek proveo crnčeći u inostranstvu. Glavni zadatak ovakvog čoveka je kako da protraći preostalo vreme svog protraćenog života. Uglavnom se dere na telefon tako da ga čuje bliža okolina baškareći se po svom ogromnom dvorišu u kojem ima ogromni bazen. Ostalo vreme provodi uhodeći svakoga u radijusu od 30 metara. A onaj koji se zadesi u njegovom govornom radijusu - jednostavno je najebao, moraće da trpi torturu smaranjem.

Ovakvog komšiju odlikuju neke posebne sposobnosti:

1. Windwalk - Potpuno ga je nemoguće čuti dok se prikrada iza ćoška. Kada se približi, isključuje stealth ability i moguće je čuti škripu njegovih papuča kako se vuku po betonu, pre toga nikako.

2. Seek and destroy - Ponekad ga je moguće primetiti kako se mota po prednjem delu dvorišta praveći se da radi nešto. Ustvari, on vreba potencijalne prolaznike pred kojima se obično kurči sa nekim novinama koje su mu se desile.

3. Invasion - Ako se u komšiluku slučajno radi nešto (betonira, gradi, ruši...) pojaviće se na licu mesta za čitavu milisekundu. Tada počinje da glumi nekog iskusnog čoveka koje se razume u baš sve, nadgleda radove i iritira svojim prisustvom. Jedino u ovom slučaju ne pokušava da davi ljude smaranjem pošto ne želi da otkrije svoje neznanje, stoga ćuti i pravi se mudrac.

1. -Bleja u ulici, neko malo društvo, mali razgovori...
-Sve što se čuje jeste priča
-Čuje se škripa papuča i već sledećeg trenutka se pojavljuje polu gola prikaza Dokonog komšije:
-Zdravo momci! Šta mi radite?
-Evo zabavljamo se malo.
-Zamisli molim te, popravio sam štampač!
-Kako to? Šta mu je bilo?
-Ma ja sam pročitao ono uputstvo na engleskom i ono kaže da treba da okrenem papir na lice. Ja okrenem papir naopačke - kad ono radi jebo te!

2. -Random prolaznik na biciklu se javlja Dokonom komšiji:
-De si komšija! Šta ima?
-Ma evo radim nešto...
-(Random prolaznik je već odmakao)
-Imam ove moje specijalne makaze za fine radove...

3. -Komšija Dokonog komšije betonira prostor ispred svoje kuće.
-Pojavljuje se Dokoni komšija i pola sata nadgleda radnike da li valjano izvršavaju svoj posao.

Komentari

svaka cast kad si ovoliko napisao + iako nisam pročito

Aaaaaaaaaaaaaa, čika Niki!!! +