Domaca serija "Jelena"

katija 2010-02-09 05:23:38 +0000

Dovoljno je reci serija radjena u produkciji BK kuce. Ali, ja cu dodati jos: propali pokusaj da i mi Srbi imamo spansku seriju. Skup netalentovanih, priucenih glumaca, sa diplomom gore pomenute BK kuce- univerziteta (sta god). Cetrdesetominutni atak na licnost, svakog iole normalnog coveka.

Prisetite se glumacke role Irfana Mensura u toj seriji- bude mi se suicidne misli kad se setim. Prisetite se Danice Maksimovic- takav talenat, ali uz losu ekipu, grozan scenario i temu daje efekat nula. Prisetite se Aljose Vuckovica- satro sredovecni prcac, markantan, a za sitne pare se prodao...Ostali glumci, koji su zeleli da budu poznati kao mali, pa u nedostatku talenta zavrsili BK, nisu vredni pomena.

2
64 : 22
  1. Ovih 9 minusa su mogli da daju samo Danica, Mensur, Aljosa, Mensurova supruga, autor serije, ko god da je, onaj Karanovic, pa Ordinaceva(istina, preslatka je, ali sa glumom nema veze), pa ona Iva Strljic, poznata glumica cije se nijedne uloge ne secamo, i onaj Dujovic.U vreme kada se ovo smece pojavilo, mislio sam da se od Lisica nista gore ne moze snimiti, kad, eto, pojavi se ovo.U odnosu na Jelenu su cak i serije Srecni ljudi i Porodicno blago Homicide:Life on the street.

Omiljeno za (1)

Najnovije definicije

"Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija."

MyCity Forum | 4. Februar 2009.