Prijava
   

dragi moji

Dobrodošlica, i pozdrav, voditelja u glupim emisijama, sa ukupnim udeom gledanosti od 0,7 %. Voditelji ovakvih emisija, su svesni da su tu čisto da popune termin između dnevnika,EPP-a, ili dobrog filma pa svojim poltronskim uvlačenjem u dupe, pokušavaju da zadrže onaj mali deo gledaoca koji čeznu za njihovim toplim pozdravima, i još debilnijim gostima.Ovakve emisije se gledaju kada na TV-u nema baš ništa pametnije, ili kada jebavaš nešto po kući pa pustiš TV da ti svira tek onako.

Dragi moji kulinari- Onaj Kuvar sa RTS-a
Dragi moji, i drage moje- Jelena Bačić Alimpić Pink
Dragi moji seksomani - Nole Seksoman Košava

Komentari

Ijao, zakucao si me sa Noletom! Dragi moj komsija (Nole), cak sam se slikao i sa njim... Ne zato sto mi je komsija, nego zato sto je poznat, al' jbg nisam imao papir i autogram da uzmem! :(( Evo ti plus! :D Ako 'oces i sliku... Moras da platis! xD Ma zezam se, ne znam gde da je uploadujem! xD

www.postavi.com Дај ту да видим Нолета драги мој :)

hahaha... Nole je legenda. Video sam ga jednom u BG-u, kako ide ulicom, sa snimateljem u pokušaju da inervjuiše ljude. Dovoljno bilo je pogledati ispred njega, bežali su kao pred tornadom.

A dragi moj jel ti ne citas PVT ili me za'ebavas? :D Jaooooo, koji klosari da beze, ne mogu da verujem, covek je car, bre!

Valjda su bezali da ih ne usnimi kada ih pita "da li volite analni sex?" i posle to pusti u njegovoj ludackoj emisiji