Prijava
   

Drama

Kad se nalazimo u situaciji da posmatramo snalaženje neke osobe ili bića u ekstremno teškim uslovima. Onog kojem su sve srećne zvezde okrenule leđa. Tada ulazimo u emotivno preopterećenje i nastavljamo sa izuzetnom pažnjom i napetošću da navijamo za njegovu pobedu nad silama prirode.

Gledao sam neki prirodnjački film na Diskaveriju pre neki dan u kojem južnoamerički lenjivac kulira na drvetu iznad reke.

Ja se malo smorio pa krenem da opušteno gledam kako on kulira, kad glupavi stvor otrese sa one grane u reku k`o šljiva u govna. Počnem da se smejem, jebiga, smešno pade.

Odjednom, kreće dramatično zahuktavanje. Sa suprotne obale pad one vreće govana primetio aligator i počeo silazak ka reci! Nagli rez na lenjivca, a on pliva prsnim stilom k`o onaj crnac što je hteo da se udavi na Olimpijadi, zaboravio sam mu ime - digne ruku, pa zaboravi da je spusti. Rez na aligatora, on već sišao do reke i počeo da vijuga prema lenjivcu. Rez na lenjivca - stigao do grane i polako pruža ruku da je dohvati. Rez na aligatora - prišao lenjivcu na desetak metara. Rez na lenjivca - on još uvek pruža ruku da dohvati granu. Rez na aligatora........

I pička mu materina ružna, mali peder do`vatio granu u zadnjoj sekundi i popeo se gore. Govno se smrzlo u meni od drame. Jeb`o me Diskaveri, od sad gledam samo španske serije.

Komentari

Ja se smrzo` dok sam čitao!!!

Ja se smrzo` dok sam čitao!!!

I ja isto...u bre drama stvarno.

Da znaš Johnny, baš si ga dobro linkovao :)

Da znaš Johnny, baš si ga dobro linkovao :)

K'o prstom u đem :)

op op i šta je ondak bilo???
+++

Bruce, baš si duševan neki tip.

Ne da mi čojstvo da budem na strani jačeg :)