Prijava
   

DroFuks

Ona je kul. Ona je in. Ona sluša samo GRANDioznu muziku. Ona je toliko ubeđena u svoju nadmoć da vas ne bi primetila ni da joj blejite na vatom napunjenom dekolteu. Ali, zato, zgazite li slučajno njene pink Air Ljax – jao vama!

Sigurno je poznajete. To je ona devojka koja će vas ošinuti tašnom dok, mljackajući žvaku, priča telefonom sa nekom od svojih drugarica iz kokošinjca, koristeći tekstualne skraćenice: „E, mačko, pa, znaš, ono kao, VRV ću moći, ali NSM sigurna, pošto moram da idem u šoping, znaš, ono...“ (Inače, ona nikada ne ide u kupovinu – to je uvek, samo i jedino ŠOPING)

To je ona devojka koja će vas prezrivo pogledati svojim tupavo-štenećim očima, iza naočara sa plastičnim okvirom, jer ste se usudili da hodate ispred nje. To je ona devojka koja će početi da cokće čim suptilno nagovestite da bi, kad je već izašla sa društvom, mogla malo i da komunicira sa tim istim društvom, umesto da konstantno gleda u svoj telefon optočen plastičnim imitacijama cirkona. To je ona devojka koja potpuno nipodaštava lik i delo Vuka Karadžića, unoseći u srpsku fonetiku do sada nekorišćene slovne simbole (na primer: W, X, Y).

Koje god čulo da koristite – lako ćete je prepoznati.

Nema šanse da je ne primetite kada ugledate njene tiganjem oblikovane šiške, ružičaste asesoare i odeću sa animal printovima suptilno uklopljenu sa mrljama i tačkama od predebelog sloja pretamnog pudera, kao ni nevešto uvučen stomak i celulit koji se ponosno mreška iza helanki.

Nema šanse ni da prečujete njeno afektiranje, mljackanje i antimuzikalno pevušenje najnovijih hitova sa uvek moderne televizije Pink.

Osetićete vonj njenog parfema u krugu od 15 metara od nje, a taj parfem neretko (loše) služi i da prikrije činjenicu da se nije okupala ni sinoć, ni preksinoć. A možda ni veče pre toga.

Ukoliko je dodirnete, u opasnosti ste da vam prsti potonu kroz 2-3 santimetra tečnog pudera/Eurokrema (naučnici još nisu došli do jednoglasnog mišljenja o tačnom poreklu te materije), ili da dobijete osip od kombinacije jeftinih materijala, na koju je ona odavno razvila toleranciju.

Nisam, niti želim da budem upućena u to kako je okusiti to i takvo stvorenje, ali postoje osnovane pretpostavke da bi to bilo praćeno brzim i totalnim bljuvanjem.

Što se tiče šestog čula, iliti instinkta – čim istovremeno osetite neodoljivi nagon da subotom uveče blejite na Jevrejskom groblju, kolutate očima i povraćate, znajte – Šefica Podzemlja/Mačka/Zla Barbika je stigla. Spasavaj se ko može.

Komentari

+ za trud mrzelo me čitam.

palac gore za komentar:)

Nemam šta da dodam, +

Bilo je uživanje čitati +

mrzim duge defke,ali tebi +...

Defka pobedila! + naravno...

Испод тог површног лудила и надобудности се крију штуке јебачице...... +