Prijava
   

Droga

U pocetku je bezanje od stvarnosti, ali na kraju postane jedina stvarnost.
Koliko god da je necija prvobitna "stvarnost" losa, droga je NIKADA nece uciniti boljom, vec samo jos vise pogorsati.

Komentari

Ne znam baš...ja kad god se smorim zbog ljubavi,zbog faksa,zbog roditelja,prijatelja...ja se napajdiram i bude mi do jaja,i posle se iskuliram i krećem u novi dan.

Hvala. Bolje spreciti nego leciti. :)

Savetodavno, nema šta. Ta droga je stvarno loša i nije dobra za zdravlje:). Ajd, ipak +

ja koristim amfetamin(mada ne bas cesto) bas cesto i mogu da ti kazem da je do jaja plus bas aktivira mozdane celije ma pola mog faxa ga koristi em vise ucis em manje jedes ali i duplo vise pusis.BTW defka ti je pateticna..nista licno

Jebiga, ja sam nazalost oko sebe imala slucajeva kojima je zaista to ostala jedina "realnost" u pokusaju da od one prvobitne pobegnu (a neki su krenuli "iz zajebancije", sto je jos gluplje). Jedna drugarica mi se predozirala... Tako da zaista nemam nista lepo da kazem o droZi.
Ima retkih slucajeva koji mogu da se kontrolisu (i na kraju se manu droge pre nego sto ih sjebe)... Ali malo ih poznajem.
Srbo, necu ovo shvatiti licno, naravno. :) Ali definicija svakako jeste zasnovana na licnom stavu, sto je valjda i normalno.

Da ima tu istine...mozda je moj problem sto nepoznajem ili sto nema takvih slucajeva u mojoj okolini.u svakom slucaju ne treba preterivati ni u cemu,aa sto se tice supstanci ja sam fan amfetamina(koji vise spada u medikamente) i koristim ga samo za ucenje mada znam da je stetan ali kad se nagomila gradivo sta ces...

ti treba da definišeš seks