Prijava
   

Drop-šot veza

Tip veze koja se može okarakterisati jedino čudnom i nepredvidivom putanjom loptice prilikom drop-šota u tenisu. Na vrhuncu, deluje kao magija, savršenije ne može biti. Ali kada krene da pada, sve se sjebe svetlosnom brzinom. Ne stignete da shvatite šta se desilo i kako, a već u sledećem trenutku glava je puna nespojivih misli i okrutnih saznanja. Odskoka nema, pomirenje je zatrpano 3 metra ispod svih laži i hladnih emocija. Krenuti dalje je teško, nešto najteže u tom trenutku. Pogotovu ako je prva ljubav. Sedmo nebo se pretvara u deseti krug pakla, rastrgnut samo za posebne posetioce tog tamnog mesta. Gubi se volja za bilo čim. Hladan vetar udara u rebra, iako ga nema. I od njega se ljudi tresu više nego od običnog. Zajebana stvar, ljubav.

:Kafana, kreće Ljuba Aličić:
-Da si htela, zvezde ja bih skinuo, da si rekla nemam, ja bih ukraaaaaaaoo, da si htela sunce, ja bih goreeeoooo, toliko sam te dušoooo,voooooleeeeeoooo...:vraća glavu nazad na rame najbližeg druga:
-Ajde brate, nije jedina jebote, pogle kol'ko ima riba večeras ovde! :blag šamarčić:
-Ma neću bre ove ovde bre! Jooooojj...
-Ajde brate, videlo se od početka da će da bude drop-šot veza, ajde brate, osvesti se, eno vidi, one dve onde, gledaju nas. Ajmo do njih.
-Ma jebo te Đoković i drop-šot u dupe, Mariiiijaaaaaa! Ma-ri-jaaa! :seda nazad na stolicu i dovršava Jelen:

Komentari

moliiim?
daj taj jelen bre!

Polako, da prežali čovek.

žali bože izvetrelo pivo.

Da nisi ti možda jedna od one dve što gledaju,a? Odmeravaš Jelen?

ja uglavnom vidim samo ljude sa kojima sam u kafani i jelen koji je ispred mene,haha.

Hahah. Znaš , znaš.

Сунце ти. Зајебана ствар.

добро си објаснио ово, леп израз... са мало више маркетинга (бацања на насловну), олако може да уђе у свакодневни говор...