Prijava
   

drugarica

Devojka koja bi činila smrtni greh kada bi bila lepša makar za nijansu. Studira književnost. Devojka u koju sam bio tajno zaljubljen kao lud 15 godina. Devojka koju sam, posle najlepšeg poljubca u mom životu, izazvanog povećom količinom alkohola na zajedničkom letovanju u Grčkoj prošle godine, odbio. Shvatio sam da mi njeno prijateljstvo previše znači. Da se situacija razvila u drugom pravcu, za mesec, dva, tri, šest… bismo možda raskinuli. To bi uništilo 17 godina najlepšeg prijateljstva. Ovako, i do danas ne prođe dan, a da ona ili ja ne dobijemo od onog drugog poruku sadržine ‘Šta mi radiš?’.

Komentari

Чудан однос...

Sutra, kada se budete dopisivali, pitaj tu drugaricu da ti malo pojasni jednačenje suglasnika po zvučnosti i zašto se umesto "poljubca" piše i kaže "poljupca" :)
Za sve ostalo, imaš plus od mene :)

Za moju profesiju poznavanje jednačenja suglasnika po zvučnosti nije presudno, lekarski rukopis je vrlo dobro poznata stvar. Znao sam to za poljubac, al', jebiga, brzo sam pisao. Ako me ne bude mrzelo, možda to i ispravim.

Podmitljivi, nisam mislio da vredjam, nasalio sam se. No ipak, ako si lekar znaci da imas fakultet, ako imas fakultet znaci da bi trebao da pripazis da ti definicije ne lice na SMS poruke sa Palme. :) Srecno sa drugaricom.

Nisam lekar, bicu tek za 4 godine, Bože zdravlja.

Tako mlad, a već podmitljiv :P

Što implicira da samo 2 godine nisi bio zaljubljen u nju... Koje onda crno prijateljstvo???

Buraz jedno 1000 pluseva za ovo... Kako da nadjem tvoj email, da te pitam nesto (nije fora, ozbiljan sam)?