Prijava
   

Duga ruka Bunjevačkog umetničkog društva

Ruka čiji su prsti Iluminati, Masoni, Đeda Bajram Smrz, Rade Lacković i Pantela10. Ona kontroliše sve. Oni jesu sve. Ona je matriks. Ona je bagovanje Vuke i čet na Fejsbuku. Ona je internet pornografija. Ona je glavni u fakultetskoj administraciji. Ne može se pobeći od nje, ne možeš se sakriti. Niko nije ikada pobegao pred BUD-OM, a nećeš ni ti.

Komentari

Ахахаха, какав си ти наркоман!!111 +++

Ово ме перспирисала Аурора д'напишем.

Па, 100% си у праву. Ето, само да су довољно паметни да на једном месту у сврху преузимања власти окупе Звонка Богдана и Оливера Дулића, јебали би мајке свима хаха. Оливер је са својих 40 година вршио сваку функцију у власти од СУ до БГ, завршио медицину, бавио се бизнисима, жари и пали дан данас, сви су били и отишли, само је ОН константан ту, као стуб власти, док је Звонко Богдан вазда био тата свима који се баве музиком, а не сећам се да га је неко победио на коичким тркама... Коа мултиталентована нациа, начи неверуем!!! Буњевци ФТЊ!!11

Буњевци су господа и човеци, али Буњевачко уметничко друштво, илити БУД је нешто сасвим треће. Лепо рече народна изрека. "Од БУД-а се скрити немаш куда". Настала после велике несташице пљескавица из 1972. која је индиректно довела до устава из 1974. и распада Југославије. Велика је моћ тог уметничког друштва. Не заборавимо и да су 1978. генетиским инжењерингом створили Пантелу тиме задужујући васколико човечанство!