Prijava
   

Duplo E

Duplo e kod crnogoraca i dobrim delom hercegovaca zamenjuje rec DA.

1.Jel dosao onaj glavonja na fax?? EE (da),eno ga ,pravi se ko da je njegov fakultet

2.Jel saban pregledao kolokvijum,su stigli rezultati??? EE,nego sta je ,jasta nego je pregled'o,pali smo oca mu jebem!

3.Brate jel istina da je Vuka jaca sad od fejsa??A brate???
EE ,kako nije,ima i nas crnogoraca vise no na fejs!

Komentari

kolko sam ja skapiro ovo je za sajt za srpski sleng.

@janpi, a kojim jezikom govore Crnogorci i Hercegovci?

gledaj razumem ja to, mene nerviraju ti crnogorci, hrvati i ostali koji pljuju po srbiji a cim je nesto dobro odmah svojataju, prisvajaju, kopiraju, presele se kod nas, jedu piju i sad su krenuli i na nase sajtove da dolaze, u erepu igraju za srbiju, ovde prave defke o "svom" jeziku i sl.
sto se mene tice ja se NE RAZUMEM sa njima, ako znaju engleski mozemo da komuniciramo ali sve dok moj jezik koriste a ne zovu ga srpski ne zelim da vidim njihov post, poruku ili bilo sta.

Pa vidi, dobar dio Crnogoraca, a tek Hercegovaca ce ti reci da govori srpskim jezikom.Sto se engleskog jezika tice, to batali! Moras i ti prvo da naucis pravila srpskog jezika!

Bojance vidis da decko ne zna istoriju srpskog naroda,ne kapira da su crnogorci srbi tj da je to sve jedno te isto.I jos nesto,Janpi posto si ti prava srbijancina koja ne priznaje nikoga sem ko nije iz srbije ,reci mi onda odakle je dosao tvoj deda ,cukundeda????nije rodjen u hajatu sigurno! Nemoj ostavljati te komentare kad realno ne razumes istoriju srba