Prijava
   

Dva i po čoveka

Formacija za izlazak u grad kad ti matorci nenadano uvale i mlađeg burazera. Obično se kompenzuje većim budžetom za izlazak.

- Stefane, povedi i Marka večeras sa tobom.
- Ali tata...
- Nema ništa ali! Evo ti hiljadarka.

- Brate, uvalili mi klinca opet.
- Daj brate, šta ti je, znaš da smo prošli put navatali gomilu riba na foru "dva i po čoveka". Eto zašto volim Ameriku i njihove šit serije.

Komentari

a ja baš ne volEm tu šit seriju
al, evo plusa!

Što Manijače, nije tol'ko loša :)) +

Trololo dobra defka, ai serija je okej.

ima par fora za 25 min...od toga su uglavnom samo 2 pristojne..a nervira me onaj čarlijev brat, mnogo je odvratan lik

serije je do jaja, a ti decxo mrsxte na fejsa

manijače cavuljo nijedna ti serija ne odgovara! idi u bugarske da snimaš pornjave! lolo

brate, samo Mućke i Nepristojni ljudi, od humorističkih, i Alf naravno

Alf objašnjava, ali Mućke ne mogu da smislim... +

Мућке кобјашњавају. Дефка, сплу. Алф јебе.

Alf objašnjava, ali Mućke ne mogu da smislim

Takođe. Ne volim Britanski humor.

Britanci imaju neki kompleks niže vrednosti, zato nam šatro daju nake serije. ja taj humor nešto ne volim. mućke sam gledao 3 sezone i smara to što qedovno ponavljaju fore na iste osobine. najgori vikend u životu je okej, ali ista stvar, postane monotono.

Zna Murinjo
Britanci imaju neki kompleks niže vrednosti, zato nam šatro daju nake serije. ja taj humor nešto ne volim. mućke sam gledao 3 sezone i smara to što qedovno ponavljaju fore na iste osobine. najgori vikend u životu je okej, ali ista stvar, postane monotono.

jok, ću da gledam onog plavušana šatro jebača iz hau aj met jor kurac palac i da se veštački smejem!?

Zna Murinjo
Britanci imaju neki kompleks niže vrednosti, zato nam šatro daju nake serije. ja taj humor nešto ne volim. mućke sam gledao 3 sezone i smara to što qedovno ponavljaju fore na iste osobine. najgori vikend u životu je okej, ali ista stvar, postane monotono.

Fejspaloma!

Манијак објаснио.

qedovno ponavljaju fore na iste osobine

Па ако неко понавља исте форе тј "на исте особине", то раде два и по кретена.

Pa dobro, nije toliko loša serija. ima nešto što te tačno vuče da je još gledaš, neki lek sadrži za tinejdžere nejebače. tj, sve tinejdžere, jer su svi nejebači. zanimljiva je, iako se lako da primetit kopi-past koji su napravili iz nekih serija, ko je gledao serije sa pozadinškim smehom zna o čemu pričam. e sad, voleti britanski humor se uči, onaj ko ga slabo prati ga slabo i voli.

ciklone aj budi malo rečitiji, živ bio.

voleti britanski humor se uči,

možda, mada bih pre rekao-ili ga ne podnosiš, ili ga jebeno obožavaš...ja izgleda spadam u ovu drugu grupu.

dvajte ne znam kolko si upućen u seriju al nije tako. ja sam doduše odgledao samo 4 serijala, al nisu se ispucali u njima. čarlija jesje da predstavljaju ka jebača, ali uvek sa različitim forama.

ja nedavno uzeo 2 i po da gledam po sezonama
planiram kad zavrsim ovu trecu sezonu da prestanem da ih gledam, cisto da mi se ne bi zgadila serija.
prva sezona je najbolja, svaka je slabija od prethodne.
sad u devetoj aston kucer menja carlija
mogu misliti kakav ce to djubar biti

Гледао неколико епизода и у апсолутно свакој само обрћу исте фазоне "Алан уради нешто - Чарлијеви хумористичне досетке, кева је матора вештица и избегавају је, секс- доскочица, Чарли јебе, мали је кретен, Алан јебе бабе, Чарли је јебено кул, доскочица, секс - доскочица, Чарлијева цава прође у кадру, још једна доскочица, наглашава се како је Чарли јебач а Алан уштогљен и није прави доктор." Смори после неког времена.

ešton je dobar glumac, ali sranje je kad se taka zamena desi. tačno je da su ameri izbacivali razna govna od serija, zato i postoji pilot emisija 20 godina unazad, al imaju dobre serije, budimo realni. ja i dalje mislim da britanci pokušavaju da nam uvale žvaku koko su oni narod koji ima kvalitetan humor, a pogledajte njihove filmove, očajni su. ko voli njihov humor nek odgleda arested divarment, ne znam kako se piše, odlična a samo 50 epizoda, britanski humor, američka serija, engleski neki režiser...

Mućke jesu zakon, kao i Nepristojni ljudi. Reći da su takve serije sranje je najobičnija jeres.

Oni te serije prave zbog sebe, ne zbog drugih.

End of story.

voli njihov humor nek odgleda arested divarment, ne znam kako se piše, odlična a samo 50 epizoda, britanski humor, američka serija, engleski neki režiser...

Arrested Development. :) Није енглески режисер, америчка је серија али стварно је до јаја. И ја препоручујем.

starijim ljudima nije lepo ovo reći, ali ciklone, nemoj srati molim te, pokazao si kolka si neznalica...

Murinjo, onda su neznalice i Manijak i ostali fanovi iste serije. Ti si prvi koji sere ovde. Osoba koja sastavi ovakuvu rečenicu:

mućke sam gledao 3 sezone i smara to što qedovno ponavljaju fore na iste osobine.

ima obraza da nekome govori o neznanju?

Neznalica si ti, koji pišeš ovakve stvari:

Britanci imaju neki kompleks niže vrednosti, zato nam šatro daju nake serije.

Da iole znaš nešto o Britnacima, znao bi da oni imaju kompleks više vrednosti, jer većina njih i dalje drka na pomisao o velikoj britanskoj imperiji i nenadjebivom Komonveltu.

I, po čemu sam ja neznalica? Po tome što kažem da je jeres reći da su Mučke i Nepristojni ljudi sranje - gde je tu logika u tvojoj tvrdnji?

Joj Bože, jebem mu mater, je l' morate da ga merite sad?

E da, kad smo već kod tih jenki serija, ona, My name is Earl mi je gotivna...

"This is England" je odličan film, na primer. "Green Street Hooligans" takođe. "Death at the Funeral" je toliko loš da su tvoji dragi ameri od njega napravili rimejk.

"This is England"

volim te socijalne, evropske filmove

ciklone, nemoj srati života ti. dolaziš i citiraš mi koment a onda linkuješ neko sranje od reči. kad me citiraš, budi konkretniji malo. ne verujem da si odgledao više od 5 epizoda mućki, ali žešće umeš da se praviš pametan kolko je zajebana. nije bitno, prestani samo da lupetaš o serijama koje nikad pogledao nisi.

@ Mанијак - film je, realno, objasnio neke svari i više nego dobro. Ima još jedan film sa onim klinjom iz "This is England", isto je neka socijalna priča, vezano baš za sadašnjicu. Ne mog' se setim kako se zove.

Murinjo, e sad se već provaljuješ da troluješ..

Murinjo, ja sam odgledao CEO SERIJAL "Mučki". Zato ne lupaj k'a Maksim po diviziji.

Ja, na svu sreću ne lupetam o serijama koje nisam gledao.

+ iako ja volim Dva i po čoveka seriju.

Od Britanaca trenutno gledam A bit of Fry and Laurie...serija kida.
A preporučujem od britanskih manje poznatih: Keeping up Appearances, You rang Milord, Yes Minister (milina od serije), Absolutely Fabolous, Bottom i The New Statesman (Rik Mayall jebe, iako u Bottomu ne jebe) i imam ih još pun kurac, ali nemam vremena da odgledam. I, da Red Dwarf

Pošto si desetak godina mlađi od mene, moram da ti napomenem da sam prvi put gledao Mućke još dok si ti bio u jajima svog ćaće (tada je Mućke prikazivala zagrebačka televizija).

Kasnije sam gledao Mućke na pinku dok god ih je isti reprizirao.

Nepristojne ljude sam obožavao.

Zato - začepi sa svojim lupetanjem!

odgledo ceo serijal, ja odgledo 3, a govori o britanskom humoru. ccc

Fejspaloma je, za tvoju informaciju, stara fora sa Vukajlije. Nažalost, mislio sam da je definisana, no ipak nije. Fejspaloma je u suštini Fejspalm, ali u zajebantskom obliku.

Čekaj, ja sam odgledao ceo serijal (celu seriju), a ti samo tri sezone i ti si našao meni da pametuješ? Kuš!

Brate, što si tako agresivan, idi izdrkaj kad ti nijedna ne da. ne razumem samo je l si odgledao celi serijal, ili serijale? to me buni.

kuš pričaj tvojima po kući, ne po vukajliji. budi malo civilizovaniji čoek

To za drkanje zadrži za svoje drugare, balavče mali.
Ja sam lepo napisao "serijal" (što je jednina). JEDNINA!

Dalje, ne postoji više serijala Mućki. Postoji samo jedan jedini serijal od devet sezona.

Da sam govorio o Zvezdanim stazama, tada bih govorio o serijalima, jer je sama serija Zvezdane staze podeljena na više delova (Deep Space 9, Voyager, Enterprise...).

Kontaš?

I da znaš da je jadno kada nekoga pokušavaš da spustiš za nejebicu. Ispadaš glup, dečko.

Za nekoga ko mi se obraća tako kako mi se obraća, to "kuš" je sasvim na mestu. Kada, posle određenog vremena provedenog u razmišljanju vezanom za moje reči, shvatiš da si pogrepio i da ja znam šta govorim i kada mi se izviniš, tada ću se ja tebi izviniti za to "kuš".

No, dokle god budeš pametovao previše i pokušavao da se nadmudruješ sa mnom, ne da ti se neću izviniti, nego ću ti adekvatno odgovoriti na tvoja prosipanja.

Murinjo, ja sam odgledao CEO SERIJAL "Mučki". Zato ne lupaj k'a Maksim po diviziji.

Ja, na svu sreću ne lupetam o serijama koje nisam gledao.

Мућке јебу, могу 200 пута да их гледам и неће ми досадити. :)

e pa ciklone ja ti se izvinjavam. oprosti mi presvetli, nisam znao da si sve epizode odgledao, pošto jesi kompetentan si da lupetaš gluposti. pošto si odgledao sve epizode mućki, sad mož da PROmućkaš, a reko sam ti da te fore, balavče i to govoriš kod kuće tvojima, kultiviši se malo. kad već razumeš engleski humor shvatićeš sve moje postere od tvog glupog citiranja mene. mir božji, ciklon se rodi. :)

postove*
odo spavat, umoram sam

Vi se još raspravljate ovde? Nije vama lako...

Pošto si mnogo bezobrazan, nema teorije da ti se izvinim. Proseravaš mi se tu, a prvi si počeo sa neadekvatnim komentarima. Kompetentniji sam od tebe i to mnogo.

Sa tim forama si prvi počeo, pa se zato ti prvo kultiviši. Citiranje tebe je bilo na mestu: samo sam naznačio tvoje ispale (a nisam jedini - to su uradili i Manijak i Dvajt takođe).

Pa, sad ti vidi ko je u pravu - ja ili ti? Ne moraš odgovoriti, ti nisi u pravu.

i to sve zbog kretena sa prvog posta lolo

haha ciklone kako si izgoreo. ja išo da hasam i nazad i ti se još ložiš. ovo je net i mi smo gomila nula i jedinica, kome je bre stalo da bude u pravu, a da je iole zdrav. došo sam ođe da se sprdam, a vidim da si sladak kad se naljutiš i kreneš da pišeš kilometarske komente ne bi li ispao pametan NA INTERNETU. lepo sam ti reko da izdrkaš i da se ne pališ tako lako, nikome nije stalo da brani stavove tako što ih obrazlaže sat vremena. kako si se primio na mućke ne verujem, a ja samo gore hteo da kažem da mi je sranje britiš humor. pederski smajli

Pederski smajli zadrži za sebe.

To "sladak" je tako gej, ali to je tvoj problem.

Vidi, ja se nisam trudio da ispadnm pametan, već je sam hteo da ti naznačim gde grešiš.

To za drkanje primeni na sebi, jer je tebi to i preko potrebno (koliko to pominješ, to je zaista zabrinjavajuće).

Nisam se ja primio na tvoje prozivanje Mućki, već na tvoje tvrdnje da nemam pojma, da sam neznalica i da serem. Odmah si krenuo sa vređanjem (a ne sa sprdanjem - to sprdanje je samo izgovor).

i to sve zbog kretena sa prvog posta lolo

Mož sam i ja podpalio tu vatru kad rekoh prvi da ne mogu da smislim Mućke :D

Raspravljanje na internetu je kao Specijalna Olimpijada.
Čak i ako pobediš i dalje si retardiran.

jok, ću da gledam onog plavušana šatro jebača iz hau aj met jor kurac palac i da se veštački smejem!?

Barny objasnjava.

Tek sam sad ocenio defku i video ko je autro, blav me sad...