Prijava
   

Džeki

Specijalna podvrsta psa mešanca u 99 posto slučajeva žute boje, može biti i muškog i ženskog pola, živi u svim urbanim sredinama i veoma je pitome naravi.
Moze se prepoznati po: kod mužjaka podvijenom repu i uplašenom pogledu kao i uvek spremnog da pobegne zbog toga što ga mnogi ljudi mešaju sa REX-om pa ga gađaju kamenjem, štapovima, cipelama i ostalim priručnim sredstvima. Hrani se ispred pekara i ćevabdžinica fiksirajući pogledom koji kao da kaze "odlomi parče pljeske, ali ne i lepinje i ako može da je bez ljutog ili senfa", odličan u matematici jer je uvežban u brojanju zalogaja i kolicine kalorija koje ćete uneti u organizam, a da ne podelite sa njim.
Kod ženki lako prepoznatljiv model sa sisama do patosa i ogromnim stomakom punim novog potomstva, iako još uvek hrani ili voda sa sobom po 2-3 šteneta.
U prilasku čoveku veoma poverljiva prepoznatljiva po širokom mahanju repom, pametnom i pitomom pogledu u oči i snishodljivom ponašanju, koje kao da kaze "bato će da uzmes jednu kucu".
Hrani se oko kontejnera, blizu velikih gradilišta i uglavnom ima par svojih ljudskih prijatelja koji zive u susednom ulazu i svaki dan donose ostatke jučerašnjeg ručka (kupus, krompir, grašak, pasulj) i sve ono sto jedan pas ne bi trebao da jede.
Da dodam džeki rasa se uvek pari sa Rexom ali je najviše poštovana u našem narodu zbog svoje dobroćudne naravi.

Komentari

Zenke su bile Linda.

Reks ruls Džeki kuls...+ i + za oba

jel si ti to kinologiju zavrsio? :)
po + za obe pomenute vrste

Izvrsno! Narocito je impresivno "odlomi parce pljeske ali ne i lepinje i ako moze da je bez ljutog ili senfa" :D

Da ima pretplata na definicije, posle ove bih se pretplatio na tvoje!

ma, ubedljivo najbolji karakter imaju upravo ovi. dzekiji.

Ххааааахах +

Ja dao plus posle prve rečenice.

Ubedljivo najjaca definicija... hahahahahahah +

++++++++++++++++++++

Meni je nadimak Jacky (Džeki), a nisam pas. U osnovnoj su me zvali Jacky, u srednjoj me zovu Jacky. U kraju me i dan danas zovu Jacky. Ja sam gotovo i zaboravio svoje pravo ime. Ja se ponosim svojim nadimkom!

Pravda za sve Džekije! +

Hahahahahah Dzeki... :))) + i *

Sve zadnje odabrane definicije su bile shit, ali ova je ok i zato +

Ja sam imao jednog Dzekija (zuti). Pametan kucov, nema sta. 1000 puta bolji od ovih rasnih dzumara. ++++++++++++++++++++++++++++

odlicna! well done!

Ja smatram da je i u SOP-a trebalo ugraditi malo gena čistokrvnog Džekija gore opisanog. Kakvi silvani, napuljski mastifi, tornjaci, Rpmanijski vukovi, rotvajleri, američki stafordi trebalo je to malo Džekija i Rex-a da bi valjalo

Ovoliko se odavno nisam nasmejao... :))) + OVOLIKI!!!!! :D

"bato će da uzmes jednu kucu" :) +++

Подврста, подврсте Твог Џекија је овај : http://vukajlija.com/dzeki-ciganska-poslovna-pratnja/246188

Meni je svaki drugi ker bio Dzeki do sada ali sad uvidjam razliku + i za rexa. Evo malo od mene o Dzekiju http://www.youtube.com/watch?v=2glfCC0NNKU

Kako fina definicija, čista, ma lepota, umetnost! +

Mukica lepa, Džeki. +

@Makro
E jeste, imam Lindu u komšiluku.

Jaoj,imala sam Dzekija...Genijalno :D