Prijava
   

DŽihadinka

Brada džihadinka, negde poznata i kao balijevka, je oblik ili vrsta brade koja mnogo liči (ili jeste) kao one što nose, pa, muslimanski teroristi, konzervativni Arapi, mudžahedini i generalno ta sorta. Radi se o tipu malja na licu gde su jake crne dlake najgušće i najduže u predelu vilice, optimalno sa slabim zulufima i često bez brkova, a ako ih ima onda su to nausnice.

Na globalnu modnu scenu stupa na široka vrata za vreme Arapskog proleća, mada tragovi se mogu pratiti sa kontinuitetom od 70ih i 80ih godina prošlog veka, mada su njeni tragovi vidljivi još od 622. godine posle proroka Ise. Naravno, najveća popularnost ovog masthev eksesorija je od prošle godine na predelu Levanta i Sirija odakle se nezaustavljivo širi.

-Dobar dan, profesore.
-Dobar dan. Je l' prvi put izlazite?
-Da.
-Vaš indeks moliću.
-Izvolite.
-Hvala. Samo sekund... Pa ovo niste vi na slici.
-Jesam, ja sam.
-Niste. Ovaj čovek ima više od trideset godina i bradu jaču nego moja strina iz Brinja, a Vi izgledate kao da vas je tek stigao pubertet i imate lice bez ijedne dlake... Šta Vam dođe Biba Struja?
-Ne ne, profesore, to sam ja nego sam se u međuvremenu obrijao.
-Hmmm jao vidi stvarno! Izvinite, moja greška. Mada čovek na prvi pogled nikad ne bi rekao...
-Razumem. A šta ćete, tad je bila moderna džihadinka.
-Molim?
-Pa da, brada džihadinka, pošto takvu nose džihadisti, razumete, fazon?
-O hahahahaha razumem. Da, vidi stvarno, kao onaj mali iz Rožaja što mi prodao zimske gume. Duhovito, kolega, sviđa mi se to, tako treba pred ispit. A ne da se userete pa ćutite k'o mula, njih ne volim, ili one što ćute a samo sise nabiju, mada su mi one okej ako ne vise mnogo. Nego kako rekoste da se zovete... Ček-čekajte, kolega Fuadkapetanoviću, kakve to vadite žice i kablove, šta Vam je to oko struka?
-ALAHU EKBER!!!

Fakultet kao i trafika pored su srušene u eksploziji, a lokalna pekara je morala da se evakuiše. Studio B je stigao pre vatrogasaca i policije pa su morali da smaraju prolaznike šta misle o Beogradu na vodi. Ministar Stefanović je izjavio da ovo i dalje ne znači da Srbiji preti opasnost od terorista i da smo spremni, samo neka dođu; ministar Gašić nije osećao odgovornost jer je otišao na more na Palić; predsednik Nikolić je greškom odlikovao rahmetli Fuad-kapetana umesto pokojnog profesora; a muftija Zukorlić je organizovao prevoz za hadžiluk na liniji Novi Pazar - srušeni fakultet.

Komentari

Шта Вам дође Биба Струја?

Loool... +

Odlična, Cole. Samo zar nije pravilno Džihadinka, sa malim ž?

А то баг кад напишеш ћирилицом наслов па он пребаци у латиницу.

Bravo, bravo...
Ne kapiram minuse, nisu ni čitali verovatno.
+++

Шта Вам дође Биба Струја?

Komplet dobra defka, smejao sam se od bibe, pa sve do kraja! +*