Prijava
   

džulijan asanž

kao što mu i samo prezime kaže, australijski židov, plaćenik s vrha piramide, zadužen da širi dezinformacije po svetu i među narodom. osnovao je organizaciju, čiji je cilj da izlapeli materijal o ratovima, sukobima i klevetama, proturi u medije. ističe da će on izazvati pobunu, kao i raskol među svetskim moćnicima. usput, zarađuju novac od naivnog naroda, koji mu anonimno uplaćuje novac, u želji da mu pomogne u daljem radu.

međutim, on sav taj materijal dobija od onih za koje radi, a protiv kojih se navodno bori. lutak, u rukama tih tajnih org., koji služi da bi uneo zabunu, ubedio narod da svetski vladari ne kontrolišu baš SVE i da nešto može i da se provuče. ali ne može.

direktno pitanje za sve VAS: da li bi bitne svetske sile, masoni, cia, kgb, mosad, mi6, bia, al kaida, vatikan, peta, itd, dopustile jednom navodno običnom smrtniku da tako lako širi ključne informacije, prevare, i laži svetskih moćnika po svetu? NE. jer je on njihov čovek. upamtite. sve je strogo kontrolisan proces s vrha piramide i od strane vodećih ljudi na svetu.

da oni hoće da mi ne znamo, mi to ne bi ni znali osim ukoliko oni žele da nas ubede da mi hoćemo da znamo ono što oni znaju i zato nam puštaju da znamo toliko da mislimo da znamo sve, dok u stvari ne znamo ništa što smo hteli da znamo.

deo iz spisa "sreten u borbi protiv masonerije", 19.01,'11

Komentari

Primer je zezanje ali za ovo gore +

Baci nam leba, Sreteneeeeeeee. +

сретен просветитељ.