Prijava
   

Eksplicitne novine

Novine koje bi se žargonski rečeno "popišale" po svim ostalim trenutno postojećim novinama koje navodno šire pravdu i slobodu mišljenja. Novine koje bi bile bez monotonih i ukalupljenih tekstova i koje ne bi bile međusobno različite samo po datumu štampe.

Novine "Nepravda" broj 1. godina I

Politika: Ministar spoljnih poslova priznao je da nema pojma o sudbini Kosova i da sve zavisi od međunarodnih organizacija o kojima još manje ima pojma.

Ekonomija: Guverner Narodne banke izjavio je kako nije siguran dokle će dinar da pada ali je takođe naglasio da inflacija sigurno prelazi planiranu.

Svet: Ameri opet bombarduju zemlje Bliskog istoka, neki kažu da je zbog zemnog gasa a naši izvori tvrde da je u pitanju nafta.

Kultura: Jedan malo poznati slikar izlagao je danas u galeriji u centru grada, skupilo se 15-ak starkelja koji su raspravljali o njegovom viđenju sveta pre nego je on priznao da je slike bojio njegov četvorogodišnji sin.

Zabava: Dve kvazi pevačice su pokušale da se posvađaju preko medija i time dospu u srž javnosti ali nas to ne zanima i nećemo da pišemo o tome.

Sport: Naši fudbaleri opet slavi u Evropi, neki igrali po celu tekmu ali niko ni blizu da postigne gol ili učini nešto korisno.

Komentari

Heheheheh,baš to nam fali.++++

po celu tekmu....??? :)

et Džimi, Korleone, Javio Jebi ga, obrisaste mi prethodnu defku pa ne znam gde da vam odgovorim! Duple nemam a i da imam odakle mi. :D a da je defka glupa ona što mi obrisaste verovatno jeste, ja lično za neke svoje defke koje mislim da su super razočaram se kad vidim skor a neke koje imaju 200 + skor sam napisao eto, tek tako. ni meni nekad nije jasno :)

Strajo, ja sam i tamo rekao da nemaš duple...i stvarno više neću komentarićem na tvojim definicijama...ja sam te bre branio, pokušao njima da objasnim ono što bi trebali da znaju...nisi ti kriv što se ljudima sviđa...takav je sastav..

stvarno više neću da komentarišem..ovo je već druga gde sam nešto kenjao i oni bris...

hahahahaha, vidiš nisam to primetio sve do sad, ti si Javio ustvari Džimi pa me onda prcaš na više nivoa :)
šalim se, ma ne mari, pročitao sam uredno sve komentare, video sam da si me zdušno branio, rispekt.

dobro, ti možda sad zajebavaš, možda ja to nisam napisao kako treba, ali ja sam se sve vreme obraćao njima..oni se kao nešto čude, kako toliko pluseva i sve tako nešto...ja sam im rekao da je takav sastav...odnosno to sam hteo da kažem...kako hoćeš i kako shvatiš...ja stvarno nemam ništa od toga da obrišu tvoju ili bilo čiju definiciju...naročito me u poslednje vreme zabole nešto baš i za sajt i za definicije...toliko...

ma ne zajebavam, ozbiljan sam bio(nije bilo ironično), samo sam i tebe stavio pored njih dvojice jer ste vas trojica najviše komentarisali. ok?

ok..ali stvarno neću da komentarišem tvoje definicije više...samo dam plus, minus šta već bude...