Prijava
   

Ekstra frajer

Lik, koji je visok, lep, duhovit, pristojan, dostojanstven, odmeren i produhovljen. Ne mora da vozi besna kola niti da nosi markiranu garderobu ni da ima puno love…

....al' u kurcuuu!!!!

-Jaoj vidi onog u ML-u kako je dobar frajer.

-Čekaj bre, zar nisi rekla da je frajer za tebe, neko ko dobro izgleda, ima smisla za humor i koji je inteligentan, a da lova ne igra ulogu.

-Jesam rekla i tako mislim jos uvek.

-Ahaaaa, pa daaa, ti si po ajnšlagu i načinu na koji on okreće volan, skapirala koliko je inteligentan. Pošto nosi ove zumzare naočare, mušičarke kao prozori, ti si zaključila da je pun humora i lepotu si procenila na osnovu njegovog levog ramena preko bokser jakne i polu levog profila uključujući i potiljak, jel da? Jaoj kako sam glup. Nego slušaj lutko, ajmo ti i ja do ratarskog imanja da ti pokažem gde mi se deda obesio!

Komentari

hvala, vodim na pivo :)

ajd i meni pivo... dao plus :)

bata gugi tebi dodjem dvolitru i za "prosle dane" :) poz

za motivaciju kod prve moje defke i za prvi komentar koji je meni iko ikada postavio hahah Ti si mi skinuo nevinost na vukajliji. Da tebe nije bilo, moja majka ne bi videla da sam uspeo u zivotu :)))) hehe

http://vukajlija.com/bracin-prasak/624411
mali podsetnik

opaaa, za ovo ide gajba piva a ne dvolitarska flajka
drago mi je što sam ti baš JA oduzeo nevinost... nadam se da ćeš me zauvek pamtiti ololo

Ratarsko imanje? Kraljevo, a?

@ bata_gugi pamticu te vecno, ma moze i gajba lolololo. @Agilni da brate... Ratarsko imanje - nas kraljevacki simbol privodjenja zenskadije :)

Pih, a ja tamo išao samo na fudbal i basket, u onoj školi gore.

pa i ja sam isao gore na basket, sada vise ne idem na basket (logicni zakljucak iz defke) hehe mozda se sretnemo gore nekad :)

Teže malo, ne provodim više letnje raspuste u Kraljevu, kao dok sam klinac bio :)