Prijava
   

Eminentni navijač seoskog tima

Njuška od četrdeset pa naviše, bez obaveza i mnogo posla. Jedan od cenjenijih meštana, pogotovo od strane svojih ljubimaca iz kluba, jer je u svoje vreme predvodio ekipu čak do opštinske lige, ali dalje nije mogao da napreduje jer mu je stari sredio posao konobara u hotelu sa tri zvezdice. Nije smeo da odbije.

Lik čija reč bodrenja ima veću moć od govora avganistanskog mudžahedinskog vođe. Istovremeno i sponzor kluba koji je prodavši svoju najbolju svinju obezbedio tim talentovanim mladićima dresove za tekme, dva para golmanskih rukavica i lopte za trening. Kad se dobije meč, ne bacaju trenera u vazduh, već njega, jednog od desetak navijača na poljančetu.

Utakmice obično prati u društvu dvojice prijatelja, takođe uglednih poljoprivrednika, sa dozom ozbiljnosti i šatro profesionalnošću kao da se radi o skautima kakvog evropskog giganta. Po završetku, običaji su uvek isti. Pravac zadruga i sabiranje utisaka uz pivo i čajnu kobaju za nabosti. Na recku.

- A dobro, moglo i bolje. Šteta što onaj Miletov mali promašio zicer.
- Šta ćeš, ne može dečko da trenira pored one mrcine od oca.
- Golman nam slab, to smo ranjivi. Rupa u timu.
- Bušan mali na mamu. HAHAHAHAHAHA...
- AHAHAHAHAHAHA... Al si kvaran.
- I ovaj Radoje pojma nema da postavi taktiku. Trener nam je go kurac.
- Kad bi flašu zamenio učestalijim treninzima, bili bi mnogo bolji.
- E, a što ih ti malo ne treniraš? Oteraćemo ovu pijanduru.
- Nemam vremena, brale, sad će žetva.

Komentari

Opštinska liga je najniži rang, tzv. Beton liga ili Džumbus liga. Onda ide međuopštinska, okružna, zona, srpska, prva pa superliga.

фала на просветљењу

Много добро
++

Da nema ovih popuilarnih ovo bi mnogo bolje prošlo.