Prijava
   

Emulatori

Rešenje ukoliko Mass Effect 2 koči, Starcraft II radi samo na najnižoj rezoluciji, a nemate para za PS3,XBox 360 i pretplate za razne MMORPG-ove. Instalirati lepo DOSBox ili odgovarajući emulator za SEGA ili SNES i redom Mortal Kombat 2, Civilization, Lost Vikings, Lotus III: The Ultimate Challenge, Prince of Persia, Monkey Island, Warcraft 2, Might and Magic 5, King's Bounty, Micro Machines, Super Street Fighter 2 Turbo, Space Quest, Jazz Jackrabbit, Doom, Raptor, Arkanoid... Kao da n-ti nastavak može biti bolji od originala.

I kad vas sve to smori moći će te za 200-300 evra pazarite kantu na kojoj će raditi perfektno sve aktuelne igre. Zašto biti u trendu?

Komentari

Ovde možete skinuti DOSBox: www.dosbox.com
A ovde za konzole: www.emulator-zone.com

tebrinjo ja sam oduvek hteo da opikam teken 3 na kompu al ne znam kako... jel bi bio oran da mi pojasnis? inace na defku plus zbog poslednjeg pitanja :)

Tekken 3 je za Playstation 1, tako da bi trebao kolko-tolko da radi na ePSXe (ima ga na drugom sajtu). Svojevremeno sam uspeo da pokrenem Mortal Kombat Deadly Alliance (igru za PS2) na mom kompu,ali je bila neigriva zbog seckanja.

ma ja sam vec jednom pokusao da instaliram te emulatore al nijedan nije hteo da radi valjda nisam znao kako treba sve da se podesi il sta vec... jebi ga valjda ce mi nekad neko objasniti :)

Da, i emulator za Nintendo 64, ima fenomenalnih igara. Omiljeno.

Ja ocu da igram god of war2 na kompu ali nece da mi pokrene (imam ga na cd)

Mislim da treba da se učita kao imejdž sa harda.