Prijava
   

Enigma

Majka na čijim su intuitivnim sposobnostima utemeljene moderne kvazi-nauke nagađanja i proricanja sudbine. U stanju je da izvali kad si popio tri piva, a slag'o si da su bila dva. Namiriše čuknuta kola po načinu na koji otključavaš bravu, a iscepane pantalone u rancu po brzini kojom otperlavaš pertle. Seksualni odnosi su ti zapisani na čelu, a kontaš da je prozrela i masturbacijske aktivnosti jer nema šanse da je smejuljenje koje nosi na faci posledica zabavnog programa radija RTS.

Hodajuća dekriptujuća mašina zbog koje bi sigurnosni sistem Zone 51 digao uzbunu da kojim slučajem živi sa njim i pere mu prljave gaće. Poligraf je za nju isto što i abakus za kalkulator.

Stevan: Ideš li rode?
Dušan: Idem, idem...
Stevan: A kako misliš da prošvercuješ tu votku u kuću?
Dušan: Pobogu čoveče, pa u rancu, kako KAKO?
Stevan: A, da da... Zaboravim da to što ja imam Enigmu u kući ne znači da ima svako.
Dušan: Haha, ma tvoja keva je car! Kako je bila dobra fora kad te je u trećem osnovne izvalila po džapanju za jaja da si ukrao brushalter Mice sa drugog sprata pa te naterala da joj vratiš, a ti rumen kao bulka!
Stevan: Mnogo smešno, zaista.

Komentari

Ta sam, jebi se mesalina, misliš da je lako biti proklet?!?

Duhovito. 'Đa mi se.+

jebi se messalina

Fala, hoću.

misliš da je lako biti proklet?!?

Žmuri aurora,žmuri!

Ahahah, ova defka jebe kevu u svakom smislu toga izraza. Jebo te, volela bih da sam ovakva keva ako budem imala klinca. Keva ultimejt trol, lolo.